IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bedriftspartner AS

Vis i kart
75 11 30 40
post@dinbedriftspartner.no www.dinbedriftspartner.no

Mer informasjon

Bedriftspartner AS er et autorisert regnskapsførerselskap som også arbeider med bedriftsutvikling. Vi er i et kompetansemiljø med 9 medarbeidere og om lag 200 kunder.

Blant våre medarbeidere har vi 5 autoriserte regnskapsførere, en bachelor i skatt og regnskap, en bachelor i økonomi og ledelse, en diplomøkonom, en registrert revisor og en høgskolekandidat, samt at to av oss har tilleggsutdanning på masternivå. Våre medarbeidere har en bred erfaringsbakgrunn fra bl.a. regnskapsavdeling i konsern, internasjonalt revisjonsselskap og internasjonalt konsulentselskap, intern revisjon i bank, skatterevisjon, butikk ledelse, daglig ledelse, styrearbeid, etablering av egne bedrifter, og ikke minst regnskapsførsel og konsulentarbeid på våre mange små og mellomstore kunder.

Vi er en del av et næringshage nettverk lokalisert på Trofors, Mosjøen og Sandnessjøen. Vi er også konsulent for Innovasjon Norges FRAM programmer og medlem i CONNECT NORD nettverket og leverer gjennom det nettverket Innovasjon Norges MENTOR PROGRAM.

Vår ambisjon er å gjøre våre kunder bedre. Som leverandør skal vi gi våre kunder konkurransekraft og lønnsomhet. Vi ønsker å være våre kunders naturlige første valg.

Regnskapsførsel leverer vi primært til bedrifter på indre Helgeland. Konsulenttjenester relatert til bedriftsutvikling kan vi levere nasjonalt. Enten alene eller i samarbeid med andre kompetansemiljø.

Bedriftspartner AS

holder til på besøksadressen Fearnleys gate 8, 8656 Mosjøen. Foretaket ble startet i 1997-12-29 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-01-21 og som et Aksjeselskap. Bedriftspartner AS driver i bransjene "Bedriftsrådgivning" og "Regnskap og bokføring". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bedriftspartner AS på telefon 75 11 30 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.dinbedriftspartner.no

Besøksadresse Fearnleys gate 8, 8656 Mosjøen
Postadresse Postboks 270, 8651 Mosjøen
 
Epost
post@dinbedriftspartner.no
Telefon
(+47) 75 11 30 40
Telefaks
(+47) 75 11 30 49

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies