IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bedriftshelsen AS

BedriftsHelsen as er en av Vestfolds største bedriftshelsetjenester.

Vis i kart
33 13 75 00
firmapost@bedriftshelsen.no www.bedriftshelsen.no

Mer informasjon

BedriftsHelsen as er en tverrfaglig tjeneste som arbeider innenfor rammen av arbeidsmiljøloven og tilhørende forskrifter om internkontroll og bedriftshelsetjeneste. BedriftsHelsen as er en av Vestfolds største bedriftshelsetjenester. Vi er et privat selskap som har vært etablert i mange år. Vi er 20 medarbeidere og betjener virksomheter fordelt over hele Vesfold og deler av Telemark. Våre kunder finner vi innen industri, håndverk, service, bank, kommuner og offentlige etater. Vi har også en samarbeidsavtale med stiftelsen Landbrukshelsen om tjenester til gårdbrukerne i Vestfold. I tillegg har BedriftsHelsen as opprettet en egen enhet, BedriftsNavigator, som leverer konsulenttjenester innenfor en rekke fagområder til medlemsbedrifter og eksterne bedrifter. BedriftsNavigator har spesialisert seg på å bistå ledere og ansatte i omstillingsprosesser. Bedriftshelsen as er å treffe på 3 steder i Vestfold og Telemark. Hovedkontoret ligger sentralt i Larvik by, med avdelingskontorer på Borgeskogen i Stokke og på Rafnes i Bamble.

Bedriftshelsen AS holder til på besøksadressen Nedre Fritzøegate 1-3, 3264 Larvik. Foretaket ble startet i 1987-06-03 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-02-15 og som et Aksjeselskap. Bedriftshelsen AS driver i bransjene "Bedriftshelsetjenester", "Bedriftsrådgivning" og "Forebyggende helsetjeneste". Foretaket har 27 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bedriftshelsen AS på telefon 33 13 75 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bedriftshelsen.no

Besøksadresse Nedre Fritzøegate 1-3, 3264 Larvik
Postadresse Nedre Fritzøegate 1-3, 3264 Larvik
 
Epost
firmapost@bedriftshelsen.no
Telefon
(+47) 33 13 75 00
Telefaks
(+47) 33 13 75 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies