IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bedriftsakademiet AS

Vis i kart
400 06 431
post@bedak.no www.bedak.no

Mer informasjon

BedriftsAkademiet As har over 15 års erfaring med kompetanseutvikling ovenfor NAV (tidligere Aetat). Vi har arrangert AMO-kurs siden 1989 i Ski, Oslo, Hønefoss, Drammen og Østlandet for øvrig og vi har således bred erfaring i undervisning av arbeidsledige og for personer på yrkesrettet attføring.

Vi har godt kvalifiserte lærere som innehar spisskompetanse i hvert sitt fagfelt. Dersom behovet tilsier det leier vi også inn timelærere på engasjement eller benytter oss av samarbeidspartnere.

Bedriftsakademiet har avdelingskontor i Oslo, Drammen, Ski og Hønefoss og disponerer totalt 1200 kvm opplæringslokaler samt en maskinpark på 100 Pcer. Firmaet er et autorisert regnskapsførerselskap (ARS), som sikrer kvaliteten både i undervisningssituasjonen, samt i den praktiske regnskapsføringen.

Firmaet har egen administrasjon i Oslo, som sørger for gjennomføring og oppfølging av kurs. Brorparten av instruktører som brukes er fast ansatte i firmaet. Enkelte instruktører er innleid på tidsbestemte engasjement. Organisasjonen er preget av et høyt tempo hvor formidling av kunnskap og kompetanse er hovedfokus. En viktig målsetting for alle ansatte er at jobbsøkere skal rustes til å gå ut i en deltidsjobb eller fulltidsjobb etter endt kursperiode.

Firmaets kompetanse innenfor salg og service, data, og økonomiske/administrative fag betraktes som svært sterk. Vi har mange års erfaring med kurs under individuell opplæring, spesielt for arbeidsledige og folk på yrkesrettet attføring. Våre ansatte har den nødvendige spesialkompetanse for dette segmentet, og har således gode referanser både fra NAV (tidligere Aetat) og elever for øvrig. Elever på Individuell Opplæring hos BedriftsAkademiet får en meget tett oppfølging fra lærer, det blir utviklet egne individuelle opplæringsplaner (IOP), og disse planene blir fulgt opp og tilpasset flere ganger under kurset. 1-1 undervisning, personlige samtaler, tett oppfølging og et godt kvalitetssikringssystem for læring er viktige kompetansefelt firmaet har.

Bedriftsakademiet AS holder til på besøksadressen Tollbugata 8 B, 0152 Oslo. Foretaket ble startet i 1992-10-14 og registrert i brønnøysund-registrene 1992-11-11 og som et Aksjeselskap. Bedriftsakademiet AS driver i bransjene "Kursvirksomhet og kveldsskoler" og "Øvrig undervisning". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bedriftsakademiet AS på telefon 400 06 431, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bedak.no

Besøksadresse Tollbugata 8 B, 0152 Oslo
Postadresse Postboks 48 Sentrum, 0101 Oslo
 
Epost
post@bedak.no
Telefon
(+47) 400 06 431
Mobiltelefon
(+47) 942 38 023

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies