IO.NO

Fullversjon Nytt søk

BECKER ENTREPRENØR AS

Vis i kart
907 81 108

Mer informasjon

Om Miniservice

Graving og transport siden 2001 Mini Snø og Graveservice AS er ikke uttrykk for firmaets størrelse. Vi er vel den største ”mini” du kan tenke deg i vår bransje. Uten grunn har vi blitt utnevnt til Gazellebredrift i år 2009, og kan med rette og med faget i hånd, si at vi har lagt sten på sten for å komme dit vi er i dag. Men da vi startet i 2001, hadde vi kun en gravemaskin. Den gang kunne vi virkelig forsvare navnet. Nå liker vi det bare så godt - at vi beholder det.

Vi er en seriøs og middels stor aktør i bransjen med 15 ansatte og en omsetning på omkring NOK 35 mill eks. mva. Vi ønsker å holde denne stabil i årene framover, med fokus på kvalitet, effektivitet og god lønnsomhet. Blant våre kunder finner du Skedsmo kommune, Oslo kommune, AF-gruppen, NCC, Infratek og Indus. Grimstad Garasjene anbefaler oss til grunnarbeid av deres garasjer. I tillegg har vi faste avtaler med flere store borettslag og sameierorganisasjoner, eiendomsforvaltere og andre private og huseiere.

Våre viktigste arbeidsområder er graving, transport, vann og avløp og fjernvarme. Transport av masse; jord, bark og pukk, er også oppdrag vi løser hurtig.

Graving, transport og rehabilitering av vann og avløp i Oslo og Akershus

Mini Snø og Graveservice AS utfører alt innen graving, drenering og transport av masser. Vi har i tillegg godkjenning og bred erfaring innen anlegg for vann og avløp, og tar på oss oppdrag innen dette for bedrift og privat

Vi gjør også det meste innen hage- og grøntanlegg, -fra prosjektering og graving, til ferdigplen og oppsett av murer i granitt og betong. Vi selger og leverer også steinmasser, jord og bark.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Stanseveien 28 b, 0976 Oslo
Postadresse Adam Hiorths vei 12, 0575 Oslo
 
Telefon
(+47) 907 81 108
Mobiltelefon
(+47) 410 41 054

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies