IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bb Produkter

Vis i kart
992 66 497
borge@bbpro.no www.bbpro.no

Mer informasjon

BB produkter er et nystartet lite engros firma som har følgende visjon og målsetting. Vi skal tilby våre kunder kun kvalitetsprodukter fra utvalgte seriøse leverandører til fornuftige priser. Vår base er i Trondheim og vi driver oppsøkende salg i dette område samt at vi presenterer våre produkter her på våre hjemmesider. Ved behov vil vi selvsagt oppsøke kunder andre steder i landet som har behov eller interesse for dette.

Vi starter forsiktig og har i begynnelsen gleden av å presentere storkjøkkenprodukter fra den franske kvalitetsprodusenten ROTISOL som vi er ene importør av i Norge. ROTISOL er viden kjent for sine rotisserie ovner som gjør tilberedning av kylling, hvitt kjøtt, fisk og andre produkter til en opplevelse av de sjeldne – dette er kvalitet på sitt ypperste.

Etter hvert vil vi utvide vårt spekter til å omfavne andre produkter og andre leverandører, hele tiden basert på høy kvalitet til fornuftig pris.

Bb Produkter holder til på besøksadressen Lossiusveien 1, 7045 Trondheim. Foretaket ble startet i 2009-01-21 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-03-01 og som et Enkeltpersonforetak. Bb Produkter driver i bransjene "Storkjøkkeninnredning og utstyr - Forhandlere" og "Øvrig engroshandel". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bb Produkter på telefon 992 66 497, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bbpro.no

Besøksadresse Lossiusveien 1, 7045 Trondheim
Postadresse Lossiusveien 1, 7045 Trondheim
 
Epost
borge@bbpro.no
Telefon
(+47) 992 66 497
Mobiltelefon
(+47) 992 66 497

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies