IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Båtsfjord Reiseservice AS

Vis i kart
948 85 740
baatsfjord@wideroe.no www.wideroe.no

Mer informasjon

Fly til Båtsfjord med Widerøe, og du vil oppleve et sted der fortid og fremtid går hånd i hånd. For dette flotte stedet byr på uberørt arktisk natur, en unik sjarm og gjestfrie mennesker med en egen evne til å tenke nytt. Dette siste er nok en av grunnene til at du finner Norges mest moderne fiskeindustri her i Båtsfjord.

Stedet er også et eldorado for jakt, fiske og friluftsliv, og byr på en mengde spennende vinteraktiviteter som du ikke finner mange andre steder. Hva sier du for eksempel til dykking, havfiske, fotosafari i barsk natur eller friske ekspedisjoner på snøscooter? Fly til Båtsfjord om du ønsker å betrakte naturen nærmere. Vi anbefaler en tur til kommunens fuglefjell, Skarvskiten og Syltefjordstauran der det skal være fugler nok til å tilfredsstille selv den mest bortskjemte ornitolog!

Mer du kan oppleve ved å fly til Båtsfjord. Andre flyplasser i området

Det er mange grunner til å fly til Båtsfjord, men Widerøe flyr også til flere steder i denne praktfulle delen av Norge. Noen av de nærmeste flyplassene er Kirkenes , Vadsø, Vardø , Mehamn og Berlevåg.

Båtsfjord Reiseservice AS holder til på besøksadressen Båtsfjord Lufthavn, 9990 Båtsfjord. Foretaket ble startet i 1998-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-03-06 og som et Aksjeselskap. Båtsfjord Reiseservice AS driver i bransjene "Reisearrangører" og "Reisebyråer". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Båtsfjord Reiseservice AS på telefon 948 85 740, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.wideroe.no

Besøksadresse Båtsfjord Lufthavn, 9990 Båtsfjord
Postadresse Ordfører Vikens vei 1, 9990 Båtsfjord
 
Epost
baatsfjord@wideroe.no
Telefon
(+47) 948 85 740
Telefaks
(+47) 78 98 57 49

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies