IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bass Brothers

70 08 26 00
frode@bassbrothers.no http://www.bassbrothers.no/

Mer informasjon

Om Bass Brothers AS

Bass Brothers AS er en lokal butikk i Fosnavåg sentrum en times reise fra Ålesund på vestlandet.Vi tilbyr alt du trenger innen seriøs bilstereo,hjemmestereo,multimedia og montering av dette ustyr.

Bass Brothers AS er eid av Frode Sævik som kan vise til lang fartstid innen bilstereo/hjemmestereo bransjen. Frode har jobbet i denne bransjen siden 1994 og kan gi deg mange gode råd om du ønsker hjelp i utvelgelse av produkt eller hjelp til montering.

Bilstereo står for ca. 80% av omsetningen og ligger da klart som hovedsatsingsområde her hos oss. Det er der den virkelige kompetansen vår også ligger. Vi kan uten tvil regnes som den største innen bilstereo i Møre & Romsdal. Er du i tvil om hva som passer deg så ta gjerne kontakt på telefon eller mail support@bassbrothers.no

Bass Brothers holder til på besøksadressen 6090 Fosnavåg. Foretaket ble startet i 2006-06-22 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-07-26 og som et Aksjeselskap. Bass Brothers driver i bransjene "Bildeler og bilrekvisita - Netthandel", "Bilforhandlere", "Bilstereo - Forhandlere" og "Hvitevarer og husholdningsapparater". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bass Brothers på telefon 70 08 26 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.bassbrothers.no/

Postadresse Postboks 84, 6099 Fosnavåg
 
Epost
frode@bassbrothers.no
Telefon
(+47) 70 08 26 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies