IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Basic Gym AS

Vis i kart
918 15 339
info@basicgym.no www.basicgym.no

Mer informasjon

BasicGym er et treningssenter som satser på medlemmers ønske om effektiv individuell trening. Vi ønsker å tilby et meget bra treningsstudio med topp moderne og velfungerende utstyr. Vi har det beste utstyret, den beste åpningstiden og den rimligste prisen. Vi har også et meget bra og kunnskapsrikt treningsmiljø. Kom og se selv! Basic Gym har treningsutstyr som er tilpasset alle typer mennesker. Fra de gode gamle manualene fra 1kg - 60 kg, til de mest moderne treningsapparatene som gir deg en trygg og effektiv trening for alle muskelgrupper. Vi bruker utstyr fra Panatta, Olymp og Technogym. Vi har mest, og best utstyr i distriktet. Basic Gym har også det beste av kondisjonsutstyr som tredemøller, stepmaskin, elipse, romaskin, spinningsykkler og sykkler. Utdannet og erfaren Personlig Trener - Vi hjelper deg å nå DITT mål Basic Gym har med dette tilbud for alle, uavhengig om du er mann, kvinne, nybegynner, mosjonist eller erfaren kroppsbygger.

Basic Gym AS holder til på besøksadressen Øvre Torvgate 24 B, 2815 Gjøvik. Foretaket ble startet i 2007-06-05 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-07-30 og som et Aksjeselskap. Basic Gym AS driver i bransjene "Treningsinstruktører", "Treningssentre" og "Treningsutstyr - Forhandlere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Basic Gym AS på telefon 918 15 339, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.basicgym.no

Besøksadresse Øvre Torvgate 24 B, 2815 Gjøvik
Postadresse Øvre Torvgate 24 B, 2815 Gjøvik
 
Epost
info@basicgym.no
Telefon
(+47) 918 15 339
Mobiltelefon
(+47) 918 15 335

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies