IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bartech Renovasjon

Vis i kart
926 63 698
post@bartechrenovasjon.no www.bartechrenovasjon.no

Mer informasjon

Bartech Renovasjon er et relativt ungt selskap, men basert på erfarne (stab av) fagfolk som har vært knyttet til byggenæringen i mange år. Selskapet startet sin virksomhet i 2005. Fra år til år har vi hatt en økende anerkjennelse hos kunder, og i dag er vi et av landets ledende selskaper som tilbyr entreprenørtjenester av høy kvalitet. Bartech Renovasjon har utført hundrevis av svært interessante prosjekter - alt fra gjennomføring av prosjekter relatert til husbygging, til reparasjon og renovering av historiske bygninger.

Selskapet har en gruppe av erfarne medarbeidere: murere, taktekkere og tømrere. Vi jobber tett med spesialister på andre felt knyttet til kunsten å bygge, (elektrikere, rørleggere), og også designere. På denne måten kan vi ta over arbeidet, slik at du som kunde slipper å lete etter toppklasse fagfolk.

Bartech Renovasjon er ikke redd for utfordringer. Derfor oppfordrer vi deg til å gjøre deg kjent med tilbudet vårt. Vi påtar oss oppgaver over hele Norge. Hver gang vi får bestilt prosjekter og oppgaver, er disse realisert i full overensstemmelse med byggeforskrifter og med høyeste kvalitet av byggematerialer.

Bartech Renovasjon holder til på besøksadressen Bitehagen 18, 3440 Røyken. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2005-01-24 og som et Enkeltpersonforetak. Bartech Renovasjon driver i bransjene "Elektrikere", "Murertjenester", "Renovasjon", "Snekkere" og "Takarbeid". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bartech Renovasjon på telefon 926 63 698, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bartechrenovasjon.no

Besøksadresse Bitehagen 18, 3440 Røyken
Postadresse Bitehagen 18, 3440 Røyken
 
Epost
post@bartechrenovasjon.no
Telefon
(+47) 926 63 698
Mobiltelefon
(+47) 926 63 698
Telefaks
(+47) 21 39 70 07

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies