IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Barosen Snekker Og Vaktmesterservice

Vis i kart
917 61 240
bsvs@barosen.no www.barosen.no

Mer informasjon

Barosen snekker og vaktmester service som firma

Jeg har trått mine barnesko i Saltstraumen som ligger litt utenfor Bodø. Her har jeg utdannet meg innen tømrer faget og har tatt med meg mye erfaringer innen dette yrket. I senere årene har jeg også opparbeidet meg mye erfaring som vaktmester og andre yrker innen håndverker yrket. Jeg er en nevenyttig og allsidig person som liker utfordringer og har alltid godt humør.

Med firmaet Barosen, ønsker jeg å hjelpe alle som trenger en hjelpende hånd innenfor snekker og vaktmester service. Min filosofi er at kunden skal få det de betaler for og at service og kvalitet skal stå øverst på listen over hva kundene kan forvente seg. Barosen snekker og vaktmester service, skal være et firma kunden skal kunne stole 100% på. Jeg ønsker å jobbe for både små og store bedrifter innen alle områder, samt for private kunder.

Ønsker du mer informasjon om hva vi driver med og hvilke oppdrag vi tar på oss, ta kontakt med Jørgen Barosen.

Barosen Snekker Og Vaktmesterservice holder til på besøksadressen Frøyas vei 37, 3472 Bødalen. Foretaket ble startet i 2006-09-07 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-09-26 og som et Enkeltpersonforetak. Barosen Snekker Og Vaktmesterservice driver i bransjene "Snekkere" og "Vaktmestertjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Barosen Snekker Og Vaktmesterservice på telefon 917 61 240, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.barosen.no

Besøksadresse Frøyas vei 37, 3472 Bødalen
Postadresse Frøyas vei 37, 3472 Bødalen
 
Epost
bsvs@barosen.no
Telefon
(+47) 917 61 240
Mobiltelefon
(+47) 917 61 240

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies