IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Barbaras Helseklinikk

Vis i kart
924 61 347
wbarbara@lyse.net www.mamut.net/Barbarashop/default.htm

Mer informasjon

Behandling og velvære på Randaberg Dette er ikke luksus.Vi trenger å ha det godt med kroppen vår. De fleste har en alt for travel hverdag,og trenger påfyll og pleie for å hente fram humor og livslyst. Jeg har mange års erfaring fra sanatorier i Polen.Det er vanlig at Polske bedrifter har sanatorier for sine ansatte.Helsehjem hvor personalet kan hente seg inn,få påfyll av krefter og energi-eller få behandling for plager og sykdom. Sanatorier og kurbad gir meget gode resultater,blant annet på statistikker over sykefravær. Med dette i tankene startet jeg Barbaras Helseklinikk høsten 2001. Jeg var også med på et prosjekt "massasje på jobben,bedriftsmassasje"som startet høsten 2001 i Stavanger Komune,prosjektet gikk ut på å senke sykefraværet.Offisielt gikk sykefraværet ned med 19% over en 2 års periode.Jeg arbeider fortsatt på noen plasser i Stavanger kommune.

Barbaras Helseklinikk holder til på besøksadressen Torvmyrveien 44 Øvre Grødem, 4070 Randaberg. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-05-21 og som et Enkeltpersonforetak. Barbaras Helseklinikk driver i bransjen "Massasje". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Barbaras Helseklinikk på telefon 924 61 347, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.mamut.net/Barbarashop/default.htm

Besøksadresse Torvmyrveien 44 Øvre Grødem, 4070 Randaberg
Postadresse Torvmyrveien 44 Øvre Grødem, 4070 Randaberg
 
Epost
wbarbara@lyse.net
Telefon
(+47) 924 61 347

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies