IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Balsfjord Begravelsesbyrå AS

Vi har døgnvakt og står dermed til tjeneste hele døgnet. Vakttelefon: 905 39 808

Vis i kart
905 39 808
post@balsfbeg.no www.balsfbeg.no

Mer informasjon

Balsfjord Begravelsesbyrå ble etablert i 1987 av Knut og Kirstin Pedersen, og er således Balsfjord eldste begravelsesbyrå. Byrået har vært en familiebedrift der nå eldste datter, Rita, har overtatt begravelsesbyrået sammen med mannen Pål Løvås.

Balsfjord Begravelsesbyrå dekker primært kommunene Balsfjord, Målselv, Storfjord og Tromsø, men yter også bistand og hjelp i andre kommuner.

Balsfjord Begravelsesbyrå er et byrå med lang erfaring og legger vekt på et nært samarbeid med de pårørende. Høy kvalitet på arbeidet vi utfører vil alltid stå i fokus.

Balsfjord Begravelsesbyrå har eget samtalerom. Vi kan også utføre konferansesamtaler der vi kan komme hjem til familie og pårørende om ønskelig. Vi kan bistå med alle praktiske gjøremål i forbindelse med dødsfallet og gravferden. Vi skal bidra slik at dere pårørende får god veiledning og svar på spørsmål dere måtte ha.

Takk for tilliten du viser oss ved å velge Balsfjord Begravelsesbyrå.

Balsfjord Begravelsesbyrå AS holder til på besøksadressen Rådhusgata 6, 9050 Storsteinnes. Foretaket ble startet i 2010-06-09 og som et Aksjeselskap. Balsfjord Begravelsesbyrå AS driver i bransjen "Begravelsesbyråer". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Balsfjord Begravelsesbyrå AS på telefon 905 39 808, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.balsfbeg.no

Besøksadresse Rådhusgata 6, 9050 Storsteinnes
Postadresse Postboks 238, 9059 Storsteinnes
 
Epost
post@balsfbeg.no
Telefon
(+47) 905 39 808
Mobiltelefon
(+47) 909 31 961

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies