IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ballangen Camping

76 92 76 90
ballcamp@c2i.net www.ballangen-camping.no

Mer informasjon

Ballangen Camping er en familiecamping i Nordland med et godt og trivelig miljø. Vi har mange aktiviteter og attraksjoner for store og små! Hos oss kan du nyte oppvarmet svømmebasseng med vannrutsjebane. Mat og drikke i vår trivelige restaurant, spille beach volleyball, slå et slag minigolf eller øve på golftreningsbanen/driving range like ved. For de minste har vi lekeplass, trampoliner, fotball- og basketballøkke, minigravemaskin og kaniner.

Ballangen Camping ligger fint til for unike naturopplevelser. Fiske i hav, ferskvann og lakseelver. Vi leier ut båter, kanoer og sykler. I omgivelsene rundt campingplassen er det meget flott terreng for turer i skog og mark, eller du kan benytte vår nye strandpromenade til jogging og spaserturer mot sentrum av Ballangen.

På campingplassen har vi 50 hytter med høy standard, samt 150 caravan- og teltplasser. Du finner dagligvare- og souvenirbutikk på plassen. Velutstyrte sanitæranlegg med vaskemaskiner og tørketromler. Eget sanitæranlegg for handikappede.

Ballangen Camping holder til på besøksadressen 8540 Ballangen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1989-04-19 og som et Enkeltpersonforetak. Ballangen Camping driver i bransjene "Båtforhandlere", "Campingplasser", "Dagligvarer" og "Øvrig butikkhandel". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ballangen Camping på telefon 76 92 76 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ballangen-camping.no

 
Epost
ballcamp@c2i.net
Telefon
(+47) 76 92 76 90

Last ned visittkort
Del av Pluscamp
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies