IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Balkan Bygg Goty Mihaylov Gotev

Vis i kart
984 50 132

Mer informasjon

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg eller tilbygg, montere dører eller vinduer, eller rehabilitering av din bolig? Balkan Bygg er et byggfirma med lang erfaring innen byggebransjen og med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen byggfaget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering i Trondheim og omegn.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe som Balkan Bygg legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutviklingen.

Vi i Balkan Bygg er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Vi skal bestrebe seg på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss.

Balkan Bygg Goty Mihaylov Gotev holder til på besøksadressen Belbuvegen 13, 7045 Trondheim. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2004-08-23 og som et Enkeltpersonforetak. Balkan Bygg Goty Mihaylov Gotev driver i bransjene "Bygg og Anlegg", "Flisleggere", "Malertjenester", "Murertjenester" og "Snekkere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Balkan Bygg Goty Mihaylov Gotev på telefon 984 50 132. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Belbuvegen 13, 7045 Trondheim
Postadresse Belbuvegen 13, 7045 Trondheim
 
Telefon
(+47) 984 50 132

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies