IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bakmand Biltransport

Vi driver et transportfirma hvor vi tilbyr transport med tippbiler, transport av anleggsmaskiner, tjenester til lokale entreprenører og veivedlikehold av veier, vinter / sommer. Vi selger også, grus, pukk, stein, jord og fyllmasser.

Vis i kart
950 83 001
post@torsteinbakmandbiltransport.com www.torsteinbakmandbiltransport.com

Mer informasjon

Vi driver et transportfirma hvor vi tilbyr transport med tippbiler, transport av anleggsmaskiner, tjenester til lokale entreprenører og veivedlikehold av veier, vinter / sommer. Vi selger også, grus, pukk, stein, jord og fyllmasser. I tillegg til støpesand, muresand, pussesand og støtsand. Våre kunder er både entreprenører i Follo regionen, Mesta as, Nesodden Kommune, Velforbundet på Nesodden og private, stort sett i Oslo og Akershus.

Firmaet ble etablert i 1978 og har Akershus Fylke som arbeidsområde. Vi er per i dag 6 ansatte, hvorav 1 er daglig leder i tillegg til å være sjåfør + 4 sjåfører og 1 renholder. Vi er medlem av Norges Lastebileierforbund, NLF og Transportformidlingen i Oslo – Follo AL.

Kom gjerne innom oss, vi holder til på Fagerstrand i Nesodden kommune, tilholdssted Sør på Nesodden. Vår besøksadresse er Kløftaveien 94

Bakmand Biltransport holder til på besøksadressen Tosletta 21, 1453 Bjørnemyr. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1990-03-22 og som et Enkeltpersonforetak. Bakmand Biltransport driver i bransjene "Godstransport", "Transport tjenester" og "Øvrige transporttjenester". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bakmand Biltransport på telefon 950 83 001, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.torsteinbakmandbiltransport.com

Besøksadresse Tosletta 21, 1453 Bjørnemyr
Postadresse Tosletta 21, 1453 Bjørnemyr
 
Epost
post@torsteinbakmandbiltransport.com
Telefon
(+47) 950 83 001
Mobiltelefon
(+47) 942 10 378
Telefaks
(+47) 66 96 00 04

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies