IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bakkeregnskap AS

Vis i kart
77 72 10 00
ingrid@dinregnskapsforer.no www.bakkeregnskap.no

Mer informasjon

Regnskapskontor på landet

Selskapets eier og eneste ansatt heter Ingrid Bakke, og hun har drevet regnskapskontor i Tromsø siden 1990. I 2005 kjøpte hun eiendommen Bakkelund på Mortenhals i Malangen, flyttet inn i 2. etasje og etablerte nytt selskap i AS-form i underetasjen. Navnet på det nye selskapet ga seg selv siden eiendommen i tillegg til å passe så godt til eierens etternavn også ligger midt i en nokså bratt bakke. Utsikten fra kontorvinduene er upåklagelig, og avstanden til Tromsø by er ikke større enn at det godt går an å yte full service til kundene som ble med på flyttelasset hit. Tjenester

Som enkeltpersonsforetak kan man ikke ha 100% kompetanse på alle områder innen rådgivning. Derfor har vi valgt å konsentrere oss om grunnarbeidet innen regnskapsføring: Bilagsbehandling, regnskapsføring, budsjettering, lønn og årsregnskap. I tillegg foretar vi betalingsformidling for noen få kunder. Vi bruker PowerOffice Quality til avstemmingsarbeid og kvalitetssikring, og for øvrig bruker vi DI Systemer til regnskap/lønn og Total til årsregnskap.

Siden 2002 har vi samarbeidet med Din Regnskapsfører AS i Tromsø, som også er et lite regnskapskontor ledet av Stig Henriksen. Vi har inngått gjensidig avtale om bistand ved langvarig sykdom eller andre hendelser som medfører at vi ikke kan ivareta driften i eget selskap.

Ingrid Bakke har vært autorisert regnskapsfører siden 1997 og er medlem av NARF.

Bakkeregnskap AS holder til på besøksadressen Bakkelund Sand, 9056 Mortenhals. Foretaket ble startet i 2005-04-20 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-05-24 og som et Aksjeselskap. Bakkeregnskap AS driver i bransjen "Regnskap og bokføring". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Bakkeregnskap AS på telefon 77 72 10 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bakkeregnskap.no

Besøksadresse Bakkelund Sand, 9056 Mortenhals
Postadresse Sand, 9056 Mortenhals
 
Epost
ingrid@dinregnskapsforer.no
Telefon
(+47) 77 72 10 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies