IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bakken Martin M AS

Vis i kart
62 43 12 50
post@mmbakken.no www.mmbakken.no

Mer informasjon

MARTIN M. BAKKEN AS

Martin M. Bakken AS ble etablert i 1928 og betraktes som den store lokale entreprenøren i Hedmark. Vi har vårt hovedkontor i Elverum, og avdelingskontor i Hamar.

Martin M. Bakken har 125 ansatte. Omsetning i 2009 var på 419 millioner kroner.

Profesjonell prosjektstyring, optimal byggetid og kostnadseffektiv produksjon har gitt oss et godt omdømme. Vi påtar oss de fleste typer prosjekter og har sentral godkjenning for å drive en allsidig entreprenørvirksomhet.

Kapasitet Vi har bred kompetanse både innen boligbygging og næringsbygg. Våre erfaringer og løsningsorienterte holdninger gir byggherren et betryggende beslutningsgrunnlag med dokumentasjon på pris, kvalitet og gjennomføring.

Vår bedriftskultur er preget av solide grunnverdier, et godt arbeidsmiljø, korte beslutningslinjer og stor fleksibilitet. Vi har egne ansatte håndverkere som følges opp med intern skolering og opplæring. Høy faglig kompetanse og moderne produksjonsutstyr gjør oss i stand til å møte de utfordringer som kommer.

Martin M. Bakken AS er et firma i BackeGruppen. Ved større utbygginger kan vi også trekke veksler på den spisskompetansen og de ressursene gruppen som helhet disponerer.

Kontaktinformasjon

www.mmbakken.no

Besøksadresse Vindheiavegen 111, 2406 Elverum
Postadresse Postboks 1255 Vestad, 2405 Elverum
 
Epost
post@mmbakken.no
Telefon
(+47) 62 43 12 50
Telefaks
(+47) 62 43 12 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies