IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bærum Gestaltsenter AS

Bærum Gestaltsenter tilbyr individualterapi, parterapi og coaching fra sine kontorer i Oslo og Bærum. Ta kontakt for en uforpliktende avtale. Hos oss finner du mer informasjon om Bærum Gestaltsenter Haslum.

Vis i kart
982 06 192
henrik@gestalt.name www.gestalt.name

Mer informasjon

Bærum Gestaltsenter tilbyr individualterapi, parterapi og coaching.

Individualterapi I individualterapien tar vi utgangspunkt i det som skjer “her og nå” i relasjonen mellom meg som terapeut og deg som klient. Jeg tror at terapitimen på mange måter fungerer som et “mini kosmos”. Det innebærer at det som skjer i terapitimen også vil kunne være slik det er i den “virkelige” verden. Men, mens den virkelige verden kan virke som et “farlig” sted kan vi i terapiens trygge omgivelser i større grad utforske det som oppleves som vanskelig.

Gestaltterapi kan være til hjelp for alle mennesker uansett forhistorie. Kan du svare ja på ett eller flere av spørsmålene på forsiden er muligheten stor for at nettopp du kan få et rikere liv ved å gå i gestaltterapi.

Parterapi I parterapien ser vi nærmere på relasjonen mellom deg og din partner, og hvordan dere gjør ting sammen. Årsaken til at man oppsøker en terapeut kan være sammensatt, men min erfaring er at de fleste har et utviklingspotensiale når det gjelder hvordan man kommuniserer med hverandre. Min erfaring er også at mye løses ved større bevisshet på kommunikasjonsprosessen. Hovedfokuset i terapien er derfor å øke bevisstheten om hvordan dere kommuniserer dere imellom, finne ut hva dere er gode til og se på hvilket utviklingspotensiale dere har. Alle par har noe de er gode til selv om det ofte er de negative tingene som får mest fokus, og som er årsaken til at man oppsøker en terapeut. Det å snu fokuset fra det negative til det positive, og å bli mer bevisst det utviklingspotensialet som ligger i parforholdet kan i mange tilfeller være det som skal til for å føre parforholdet et skritt videre i riktig retning.

Coaching Gestaltorientert coaching er en coachingmetode der vi jobber med at du skal bli mer kjent med deg selv, og dine handlingsmønstre. Som coach støtter og utfordrer jeg deg til å bli en bedre observatør av deg selv, av andre og samspillet mellom dere. Gjennom denne prosessen lærer du å gjenkjenne og endre begrensende mønstre og tanker. Du utvikler ny kunnskap om deg selv og får nye ferdigheter, holdninger og handlingsevne som kommer deg personlig og den organisasjonen du jobber i til nytte.

Gestaltorientert coaching er prosessorientert, og bygger på det samme fundamentet som gestaltterapi. Du får et verktøy som gjør deg i stand til å løse flere utfordringer enn akkurat den som var årsaken til at du oppsøkte en coach.

Coaching handler om å se muligheter, ikke hindringer.

Kontaktinformasjon

www.gestalt.name

Besøksadresse Vestliveien 47, 1344 Haslum
Postadresse Vestliveien 47, 1344 Haslum
 
Epost
henrik@gestalt.name
Telefon
(+47) 982 06 192
Mobiltelefon
(+47) 982 06 192

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies