IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Badeland Gjestegård
Vis i kart
61 19 00 00
www.badeland-gjestegaard.no/

Mer informasjon

Velkommen til Badeland Gjestegård på Raufoss

Badeland Gjestegård på Raufoss består av 46 rom fordelt på forskjellige kategorier.

Vi har enkeltrom, dobbeltrom og familierom med plass opp til 5 personer. Alle rom har TV med de aller mest vanlige kanaler, eget bad med dusj og WC. WIFI er også tilgjengelig og kostnadsfritt, på alle rom.

Gjestegården består av 3 bygninger. To bygg i to etasjer med hotellrom, samt en sentralbygning som inneholder resepsjon, restaurant og bar. Vi har og selskapslokaler, kurs- og konferanse fasiliteter opp til 60 personer.

Våre selskapslokaler egner seg godt for selskaper fra 20 til 90 personer. Brylluper, barnedåp, konfirmasjon, bursdager, alle typer selskap og jubileer. Vårt kjøkken er kjent for rikelig og god mat. Vi serverer forskjellige typer festmat; diverse buffet som koldtbord, tapas, spekemat, forskjellige gryteretter og 1, 2,-og 3 retters middager.

Kurs og konferansefsilitetene har alt av AV utstyr, kapasitet opp til 50-60 personer og gjør oss fullstendig forberedt på å ta imot gjestene for seminar, kurs, eller små og store møter. Her finner man roen og kan konsentrere seg om å gjennonføre et godt seminar.

Hele gjestegården gjennomgikk en omfattende og grundig renovering i 2007. Vi har valgt å holde oss på en enkel linje, som gir deg mulighet til å bo rimelig og godt.

På samme gårdsplass ligger Totenbadet. Her har man mulighet til å oppsøke tropiske fornemmelser, midt på Østlandet. Deilige varme kulper, massasjebad, saunaer, relax avdeling med solarier og boblebad. Ikke minst er det fantastiske lekemuligheter i vann for alle. Hoppetårn, rutsjebaner, elvestryk, bølgebasseng og vannsklier for å nevne noen. 5000 kvm med ren fornøyelse for liten og stor !

Dere får også 30% rabatt på Totenbadet når dere bor hos oss!

Velkommen skal Dere være.

Kontaktinformasjon

www.badeland-gjestegaard.no/

Besøksadresse Raufoss, 2830 Raufoss
Postadresse Raufoss, 2830 Raufoss
 
Telefon
(+47) 61 19 00 00
Telefaks
(+47) 61 19 26 70

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies