IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Backstage Musikk AS

Vis i kart
67 55 05 00
post@backstagemusikk.no backstagemusikk.no

Mer informasjon

Om oss De fleste som driver seriøst med musikk i Oslo og Akershus kjenner oss allerede fra før, men her kommer en kort presentasjon. Vi er 3 eiere som alle jobber fulltid “på gulvet” og som håndplukker absolutt ALT i butikken og har som eneste mål å drive den beste musikkbutikken i Norge med de lengste åpningstidene i hele landet! (10-21 man-fre, 10-19 lør). I tillegg til oss 3 har vi 21 dyktige musikklærere tilknyttet vår egen Sandvika Musikkskole. Disse vil selvfølgelig også jobbe backstage i butikken og hjelpe deg med ALT du ønsker.

Leif I. Bratterud Leif er tangent-mann og har piano som hovedinstrument. Han sitter som styreleder i både Norges Musikkhandler Forbund (NMHF) og Bransjerådet for Musikkinstrumenter (BfM). Er utdannet ved universitetet i Oslo innen musikk, psykologi, administrasjon og ledelse.

Anders Gjertsen Anders har studio, PA og gitar som sine fagområder med el-bass som hovedinstrument. Anders er utdannet lydprodusent ved The Academy of Contemporary Music i London.

Morten W. Larsen Morten spiller hovedsaklig gitar og brenner for undervisning.Han har spilt en kombinasjon av elektrisk og klassisk gitar i over 10 år.

Markus A. Skjærstad Markus brenner for musikk generelt og gitar spesielt.

Backstage Musikk AS holder til på besøksadressen Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika. Foretaket ble startet i 2009-03-04 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-03-26 og som et Aksjeselskap. Backstage Musikk AS driver i bransjen "Musikkinstrumenter og noter". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Backstage Musikk AS på telefon 67 55 05 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

backstagemusikk.no

Besøksadresse Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika
Postadresse Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika
 
Epost
post@backstagemusikk.no
Telefon
(+47) 67 55 05 00
Telefaks
(+47) 67 55 05 01

Last ned visittkort
Del av Sandvika Storsenter
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies