Bacalao Catering er et cateringsselskap med beliggenhet i Drøbak.
Bacalao Catering ble etablert 1998 og har som spesialitet den originale spanske bacalao. Norsk fisk og eksotiske grønnsaker, gir Bacalao Caterings hovedrett en enestående smaksopplevelse. Alle råstoffer er håndplukket og av ypperste kvalitet. Bacalao Catering leverer mat, og i særdeleshet, bacalao til alle anledninger i hele Oslo og Akershus.
Ved behov stiller Bacalao Catering med kokk og betjening. Bacalao er en rimelig form for selskapsmat.
Enkel å servere, både for vertskap og gjester, og få andre retter skaper så god stemning rundt et bord som en velduftende bacalaogryte.
Bacalao Catering leverer bacalao i egne stålgryter som hentes hos kunde etter avtale.
Grytene er fra 5 liter og oppover.
Intet selskap er for lite og intet er for stort.
Bacalao Catering leverer etter kundens valg og ønsker.
Bacalao med forskjellig styrke enten en ønsker en mild utgave eller en bacalao for de som liker sterke krydderier.
Etter kundens ønsker og behov, leverer Bacalao Catering ferdig kokt varm mat til avtalt sted og tid, eller kokeklar bacalao ferdig tilberedt i gryter.
Dette for å kunne vurdere selv når gjestene er klare for en rykende varm porsjon bacalao; et spennende alternativ er å ta med en gryte på hytta eller ut i båten på en fjordtur..