IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Babysvømming hos Malfridur

Vis i kart
malfridur@babysvom.com http://babysvom.com/

Mer informasjon

Malfridur Adalsteinsdóttir har vært instruktør på babysvømming i 20 år, og hatt egne kurs de siste 18 årene. Hun er sammarbeidspartner med Norges livredningsselskap og barna er forsikret gjennom NLS. Hun holder seg oppdatert og har deltatt på kurs og konferanser i inn- og utland. Málfrídur er kunstner og har også bred erfaring innen undervisning og formidling av kunst og kultur, for barn og ungdom og for voksne. Babysvømming er en fantastisk aktivitet for barn og foreldre å gjøre sammen. Det er vanntilvending gjennom sang og lek, samtidig som man skal lære barnet respekt for vannet. Babysvømming utvikler barnets motoriske evner, i vannet kan barnet gjøre bevegelser som de ennå ikke kan gjøre på land. Foreldre møter andre foreldre som er i samme situasjon, babysvømmingen blir et hyggelig møtested. En aktivitet til glede for hele familien.

Babysvømming hos Malfridur holder til på besøksadressen Norges Idrettshøgskole Sognsveien 220 , 0863 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-04-12 og som et Enkeltpersonforetak. Babysvømming hos Malfridur driver i bransjen "Svømmeklubber". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Babysvømming hos Malfridur på telefon 414 20 694, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://babysvom.com/

Besøksadresse Norges Idrettshøgskole Sognsveien 220 , 0863 Oslo
Postadresse Norges Idrettshøgskole Sognsveien 220 , 0863 Oslo
 
Epost
malfridur@babysvom.com
Mobiltelefon
(+47) 414 20 694

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies