IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Babymassasje i Arendal Anne Hustoft Sodeland

Kurs i babymassasje for foreldre og barn.

Vis i kart
416 01 499
ahussod@gmail.com spedbarnsmassasje.no

Mer informasjon

Jeg er utdannet instruktør i babymassasje gjennom Babymassasje i Norge (BIN) og er sertifisert gjennom International Association of Infant Massage (IAIM).

Jeg holder både gruppekurs og kurs for enkeltpersoner med baby. Kurset går en gang i uka, over fem uker, og varer ca 1 time hver gang. Det er fint å starte med massasje fra barnet er seks uker til det når krabbestadiet. For større barn anbefales individuell opplæring.

På kurset lærer dere blant annet: -hvordan massere babyen deres -om massasjens gode virkninger -å tolke og svare på barnets signaler -å tilpasse massasjen til større barn -gode tidspunkter for å massere, og når man ikke bør massere barnet -litt teori om babymassasje

…i tillegg blir dere kjent andre foreldre som er opptatt av det samme som dere.

Babymassasje er et fantastisk verktøy for å styrke det gode samspillet mellom foreldre og barn. Det hjelper dere å forstå og tyde barnets kroppsspråk og det hjelper både deg og barnet å frigjøre spenninger, og gir dere et pusterom i hverdagen. Gjennom babymassasjen gir du barnet ditt en god start på livet. Det møtes med respekt, trygghet, nærhet og varm berøring. Når vi gir massasje føler barnet seg sett og verdsatt og får på den måten styrket selvbildet. For fedre kan massasjen være en unik mulighet til å få en nær og god kontakt med barnet.

Nærkontakt er viktig hele oppveksten, og med litt små justeringer kan massasjen tilpasses større barn. Også større barn blomstrer av å få massasje. Selv om barnet blir for stort til å sitte på fanget trenger det fortsatt berøring. Massasje er et uvurderlig verktøy til å komme nærmere barnet og kan være en fin måte å kommunisere på når ord blir for vanskelig.

Gitt på riktig måte kan babymassasje:

  • hjelpe barnet til å slappe av og frigjøre spenninger
  • styrke tilknytningen mellom barnet og den voksne
  • fremme et godt søvnmønster
  • styrke og stabilisere barnets sirkulasjon og fordøyelse
  • stimulere barnets hud, berøringssans og motorikk
  • gjøre foreldre mer bevisste på barnets kroppsspråk
  • gi barnet trygghet og selvtillit
  • lindre ved luft og kolikksmerter
  • gi nybakte foreldre økt trygghet i rollen som mor eller far

…i tillegg er det godt for både barn og voksne!

Kontaktinformasjon

spedbarnsmassasje.no

Besøksadresse Bakken 16, 4817 His
Postadresse Bakken 16, 4817 His
 
Epost
ahussod@gmail.com
Telefon
(+47) 416 01 499

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies