IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Babel Bergen AS
Vis i kart
414 22 222
post@bergenservering.no bergenservering.no

Mer informasjon

Bergen Servering er et holding firma som spesialiserer seg på Bergens uteliv. Vi har noe for enhver smak på følgende steder:

KAOS: Kaos er en sjarmerende og personlig bar i hjertet av Bergen sentrum.

I Nygårdsgaten 2 finner du stedet der du tar med deg venner til en hyggelig prat over god drikke og fin musikk, i en avslappet atmosfære. Onsdag kveld er ladies night på Kaos, og vi garanterer en uforglemmelig opplevelse med live musikk og fantastisk stemning.

NB! Det er gratis å komme inn!

TIDI: Tidi er byens beste studentsted! Lokalet går over to etasjer, derfor har vi gode muligheter til avholde privat arrangementer.

Med stort dansegulv og gode Dj’s er lokalet perfekt for de dansglade, samtiditg som du kan trekke deg tilbake i lokalets mange sittegrupper.

Med gode priser i baren, dansegulv og mange festglade studenter, gir dette den perfekte rammen for en fantastisk kveld!

SJØBODEN: I hjertet av Bergen, og for mange selve symbolet på Bergen, ligger det ikoniske bryggekvartalet fra Hansatiden. Omtrent midt på Bryggen ligger den tradisjonsrike Sjøstue nr. 1, eller Enhjørningen, med historie tilbake til 1200-tallet. I dette bygget finner du Sjøboden, et sted helt uten sammenligning. Med over 60 sorter øl, gratis inngang og livemusikk hver kveld er Sjøboden et sted som samler utallige bergensere til fest i unike omgivelser. Om sommeren kan du nyte livet på Bryggekanten på Bergens største uteservering.

Hvis du er som oss og er over snittet interessert i øl, vil vi gjerne invitere deg og dine venner på ølskole.

LILLE: Lille er et serveringssted med en koselig atmosfære i intime lokaler. I lokalets to etasjer spilles det variert musikk av fantastiske DJ’s. Med gratis inngang og dansegulv i begge etasjene er det enkelt å slå seg løs, eller trekke seg tilbake i en av våre mange sittegrupper. På flotte sommerdager eller kjølige vinternetter kan du sitte ute og oppleve bylivet fra vår uteservering.

Hvis du er student i Bergen er Lille stedet for deg. Vi arrangere ofte studentfester og stiller gjerne opp hvis du skal ha eksamensfest eller samle en gjeng for en kveld.

Kontaktinformasjon

bergenservering.no

Besøksadresse Valkendorfsgaten 1B, 5012 Bergen
Postadresse Valkendorfsgaten 1B, 5012 Bergen
 
Epost
post@bergenservering.no
Telefon
(+47) 414 22 222

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies