IO.NO

Fullversjon Nytt søk

B Nature AS

Opplev Hardanger Basecamp! OVERNATTING, AKTIVITETER, KURS & WORKSHOPS, PROGRAMMER & ARRANGEMENTER

Vis i kart
404 12 236

Åpningstider ( i dag: 10:00 - 18:00 )

Mandag
10:00 - 18:00
Tirsdag
10:00 - 18:00
Onsdag
10:00 - 18:00
Torsdag
10:00 - 18:00
Fredag
10:00 - 18:00
Lørdag
10:00 - 18:00
Søndag
10:00 - 18:00

Mer informasjon

Kom og opplev det enkle og naturbaserte livet i Osa. Hardanger Basecamp tilbyr overnatting i Mongolske Jurter, måltider, guidede fotturer på fjellet eller i tunnellene, workshops og kurs som f.eks. å tenne bål uten fyrstikker, spiselige planter og insekter, villmarksliv og overlevelsesteknikker.

Vi har korte programmer og aktiviteter for familier og grupper. Du kan leie en robåt eller fiskeredskap. Kort sagt, alt vi står for er naturrelatert.

Camping ?in the wild?… Vi er ikke en vanlig campingplass. Vi tilbyr likevel plass til små telt midt i en vakker og vill natur. Også gjestene som har med eget telt kan benytte seg av alle fasiliteter som toaletter, dusj, vaskemaskin, frokost, måltider m.m.

Du kan leie soveposer, håndklesett, sykkel, robåt, fiskeutstyr. Salg av måltidspakker til bålplassen.

Det er så mye å gjøre i Hardanger Base Camp. Lærerikte, spennende, og veldig morsomme aktiviteter og programmer:

vi nevner våre AKTIVITETER

GUIDING Vi guider grupper fra 4 pers , voksne eller barn, på fjellet eller i skogen. Vi lærer om naturen mens vi går.

FJELLKLATRING OG RAPPELLERING Erfaren instruktør viser håndtering av klatretau, sikring og klatreteknikker, både av den gamle og den nye skolen. For familier fra 4 pers til grupper på 12 pers. Grunnkurs i fjellklatring og rappelering. Vi har alt nødvendig utstyr.

PANORAMATUR Veldig spennende program med guide. 2 timers fottur i fjellet, rappelering i 100m sjakt, tunneltur til åpning i fjellet 800 m over bakken. Sikringsutstyr påkrevd! Enestående utsikt ut over Osafjorden. Lunsj i Austdalshytta.

TUNNELTUR: ?HISTORISK? ELLER ?EVENTYR? 1,5 timers tur med guide i et stort tunnelcomplex som oppsto etter at en planlagt kraftsentral inne i fjellet ikke ble realisert. Flere sjakter og tunneler i forskjellige lag. Vi forteller historien om dette avbrudde og ganske ukjente industrieventyret. Eller vi kan arrangere et steinalderrollespill.

vi nevner våre WORKSHOPS

LAGRE ILD Vi forklarer vitenskapen om ild og lærer deg mange måter å tenne fyr. Flere workshops og kurs fra én time til en hel dag.

SPISELIGE PLANTER & INSEKTER Gjenkjenne spiselige ville planter. Bruk av røtter, blomster, stengler, frø, nøtter, korn og insekter lærer du på dette kurset.

FLINTKAPPING Grunnleggende om Silex og flintkappingsteknikker i et nøtteskall. Lag ditt egen kniv eller pilespiss!

OVERLEVELSE 4 GRUNNLEGGENDE Mat, vann, ild, å finne ly, er de fire grunnleggende ferdighetene du må ha for å overleve i naturen. I en serie workshops og kurs lærer du alle prinsipper og teknikker.

ORIENTERING KART & KOMPASS Bestem målet ditt og finn veien med kart og kompass. Teori og praksis rundt topografiske kart og kompass av forskjellig slag.

vi nevner våre PROGRAMMER OG ARRANGEMENTER

TEAMBUILD PROGRAM STEINALDER EVENTYR Eksklusive 2-4 timers teambuildsrollespill med instruktører for bedrifter og grupper (maksimum 50 personer). Gruppen er delt opp i klaner med sjef, medisinmann, jegere og ildbærere. Man konkurrerer mot hverandre i et rollespill som går ut på å overlevere ?en dag i steinalderen?. Aktiviteter, spenning, utfordringer, oppdrag, lærerikt, men fremfor alt … moro!

TEAMBUILD PROGRAM SAUESANKING VEKE Hjelpe bønder med sauesanking. Svært eksklusive 5 dager program med guide for bedrifter og grupper (6 til 15 personer) Inkl. 2d fottur i naturen, arbeide med Border Collie, sove i hytte og jurt i basecamp. Besøk til saueranch & Smålahovedtunet, lære å klippe sauer, og å arbeide med ull etc. Alle måltider og kurs inkludert.

FAMILIE HELG ?TILBAKE TIL NATUREN Bestemor, bestefar, mamma, pappa og barna (4 år og eldre) lærer sammen hvordan man kan bli et med naturen. For eksempel: spiselige planter, gjenkjenne dyrespor, tenne bål, utforske tunnelen, komme tett inntil fossen og mange flere spennende opplevelser. Overnatting i Mongolsk jurt, alle måltider, kurs og aktiviteter med guide er inkludert. Fra Fredag 17h til Søndag 16h. Minimum 6 personer.

B Nature AS

holder til på besøksadressen Osa, 5730 Ulvik. Foretaket ble startet i 2014-04-01 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med B Nature AS på telefon 404 12 236. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Osa, 5730 Ulvik
Postadresse Osa, 5730 Ulvik
 
Telefon
(+47) 404 12 236
Mobiltelefon
(+47) 911 88 237

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies