IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Autovie AS

Vis i kart
67 98 17 00
post@autovie.no www.autovie.no

Mer informasjon

Ny Citroën-forhandler på Nedre Romerike.

Den nye forhandleren – AUTOVIE AS – vil holde til på samme sted som AUTONOVA AS i det tidligere anlegget til US Møller i Kloppaveien 16, sentralt ved det nye Lørenskog sentrum.

En ny skandinavisk salgsorganisasjon for Danmark, Norge og Sverige – CITROËN SKANDINAVIA - ble opprettet i begynnelsen av 2008. Den er fullt operativ fra 1.april, og inne-bærer at sentrale importfunksjoner er flyttet til København, hvor hovedkontoret til den nye, sentrale organisasjonen holder til. Dermed blir Autovie AS den første nye forhandleren som signerer kontrakt etter omorganiseringen.

Daglig leder er Johan Forsman. Både han og salgssjef Matts Berger har årelang erfaring med Citroën, og begge har meget god produktkjennskap. De gleder seg til å ta fatt på jobben i en tid hvor det franske merket har et bredere og mer moderne produktutvalg enn noensinne.

”Vi har i en tid vært på utkikk etter en samboer i vårt flotte bilanlegg med amerikanske biler her på Lørenskog”, sier daglig leder i Autonova AS, Ronald Hansen. Han har også tidligere lang erfaring med Citroën og er styreformann i Autovie AS. Anlegget får nå en betydelig oppgradering før den nye Citroën-forhandleren inntar lokalene.

”Det blir et miljø med hele 4-5 bilforhandlere inne på det samme området i Lørenskog. Sammen med våre gode naboer tilbyr vi med dette Nedre Romerike og Oslo Nord et svært bredt utvalg av biler, men også faktisk motorsykler og båter”, sier Ronald Hansen.

Det er også inngått en samarbeidsavtale med firmaet AutoIn for alt innen transporttjenester, oppretting og lakk. I tillegg har HERTZ bilutleie nylig etablert en utleiestasjon i de samme lokalene.

Både franske Citroën og amerikanske Chrysler, Jeep og Dodge lanserer nye modeller på løpende bånd i tiden fremover, så selskapene går en spennende tid i møte.

Autovie AS holder til på besøksadressen Kloppaveien 16, 1470 Lørenskog. Foretaket ble startet i 2008-01-02 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-04-01 og som et Aksjeselskap. Autovie AS driver i bransjene "Bil, Båt og MC", "Bilforhandlere" og "MC - Forhandlere". Foretaket har 24 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Autovie AS på telefon 67 98 17 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.autovie.no

Besøksadresse Kloppaveien 16, 1470 Lørenskog
Postadresse Kloppaveien 16, 1470 Lørenskog
 
Epost
post@autovie.no
Telefon
(+47) 67 98 17 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies