IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Autoservice Evje AS

Vis i kart
37 93 15 55
post@autoserviceevje.no www.autoserviceevje.no

Mer informasjon

Autoservice Evje AS startet i 1997 som bilelektroverksted og Tectyl. Vi har siden overtatt både lakkavdeling, skadereparasjoner, mekanisk og bilsalg.

Våre ansatte er godt utdannede på sine områder men går stadig på nye kurs for at du som kunde skal få den beste opplevelsen av godt utført arbeid på din bil.

Vi er i dag autorisert merkeforhandler av Kia, Isuzu , Fiat og Daihatsu, men gjør service og reparasjoner på alle merker. Selskapet består i dag av 9 fast ansatte, alle med god kompetanse innen faget, og vi er hele tiden opptatt av å være oppdatert på den stadige utviklingen innen dette faget.

Når du ringer til kontoret så kommer du til ei hyggelig dame som tar seg av timebestillinger fakturering og regnskap.

Knut er daglig leder, besitter stor kompetanse innen elektro, spesialist på starter og dynamo, samt holder kontroll på kundemottak og deler.

Vi har 3 mekanikere som driver med mekanisk arbeid og har kompetanse innen feilsøking med diagnoseutstyr til alle merker.

Oppretter med over 30 år bak seg innen å rette opp bilen om du har vert uheldig å fått en skade på vindu eller karosseri.

Meget dyktig lakkerer som og tar seg av småbulker og lakkrust.

En medarbeider som driver med Tectyl understellsbehandling av biler, samt innvendig og utvendig vask, rens, og maskinpolering.

Så har vi god variasjon på nye og brukte biler kom gjerne innom for en titt eller prøvetur.

Kontaktinformasjon

www.autoserviceevje.no

Besøksadresse Verksvegen 5, 4735 Evje
Postadresse Verksvegen 5, 4735 Evje
 
Epost
post@autoserviceevje.no
Telefon
(+47) 37 93 15 55

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies