IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Autokompaniet AS

Vis i kart
412 16 450
kva@autokompaniet.no www.autokompaniet.no

Mer informasjon

Autokompaniet AS ble startet for å kunne tilby fine biler med gode priser i markedet. Vår forretningside er basert på å finne kvalitetsbiler igjennom vårt leverandørnett. Vi tilbyr også hente/bringe tjenester. Vi leverer gratis til Oslo og omegn, samt Gardemoen og Rygge flyplass. Bilene leveres med service historikk og kommer fra merkeforhandlere. I tillegg kan vi være behjelpelig med å skaffe biler på bestilling. Vår virksomhet baserer seg på enkel drift kombinert med kvalitetsprodukter. Vi tilbyr skreddersydde bilkjøp etter behov og ønske.

Vi fokuserer på kvalitetsbiler, fleksibilitet og tilgjengelighet. Vi har gode samarbeidspartnere med kjente aktørene på markedet innenfor finans og forsikring og kan tilby konkurransedyktige betingelser på billån og bilforsikring.

Autokompaniet AS holder til på besøksadressen Varnaveien 35, 1526 Moss. Foretaket ble startet i 2012-03-23 og som et Aksjeselskap. Autokompaniet AS driver i bransjen "Bruktbiler". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Autokompaniet AS på telefon 412 16 450, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.autokompaniet.no

Besøksadresse Varnaveien 35, 1526 Moss
Postadresse Varnaveien 35, 1526 Moss
 
Epost
kva@autokompaniet.no
Telefon
(+47) 412 16 450

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies