IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Auto Elite Ensjø AS
Vis i kart
23 03 55 80
post.ensjo@autoelite.no www.autoelite-ensjo.no

Mer informasjon

Velkommen til Auto Elite – Honda og Hyundai i Oslo.

Avdelingen vår finner på Ensjø i Oslo, nærmere bestemt Gladengveien 9. Her har vi en hel etasje med et bredt utvalg av de ulike modellene fra begge våre leverandører. I tillegg til å ha en genuin interesse for bil, skal du som kunde også være trygg på at vi med vår kunnskap skal kunne bistå og rettlede deg i å finne akkurat den bilen du søker og som tilfredsstiller dine behov.

Vi har også en hel etasje med nyere brukte biler. I denne etasjen vil det til enhver tid befinne seg mellom 40-60 biler på lager eller på vei inn. Finner du ikke den bilen du ønsker, så gjør vi vårt beste for å skaffe den tilveie for deg.

Som Honda- og Hyundai-forhander er vi også autorisert verksted. Med vår sentrale lokasjon skal det være enkelt for deg å levere og hente din bil når den trenger service eller vedlikehold.

Auto Elite Ensjø er en totalleverandør. Det vil si at vi kan dekke de aller fleste behov din bil skulle behøve. Vi har et mekanisk verksted med moderne utstyr, våre mekanikere er profesjonelle og topp utdannet samt at vi benytter originale Honda og Hyundai deler. Vi utfører service, reparasjoner, PKK-kontroll (Eu-kontroll), rutereparasjon eller ruteskift, skade og kosmetisk bilpleie.

Fra vårt delelager lanserer vi til stadig ulike nyheter og kampanjer, vi fører selvsagt Honda og Hyundai men også kjente kvalitetsmerker fra Thule, Packline og Be safe. Korte leveringstider og kvalifisert personell som kan bistå og rettlede deg som kunde slik at du får det produktet eller tilbehøret som tilfredsstiller deg og ditt behov på best mulig måte.

I perioden august og september kommer vi til å oppgradere hele vårt bygg – samtlige avdelinger. Vi gleder oss derfor stort til å kunne invitere alle kunder og nysgjerrige til en storflott åpning når dette er klart.

Inntil da, så ber vi om forståelse for litt rot og bråk – samtidig som vi ønsker alle velkommen til våre lokaler i Gladengveien 9 – Ensjø.

Kontaktinformasjon

www.autoelite-ensjo.no

Besøksadresse Gladengveien 9, 0661 Oslo
Postadresse Gladengveien 9, 0661 Oslo
 
Epost
post.ensjo@autoelite.no
Telefon
(+47) 23 03 55 80

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies