IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Austad Elektro AS

Vis i kart
476 50 777
post@austadelektro.no http://www.austadelektro.no/

Mer informasjon

Strong Elektro AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1991. Bedriften har 19 ansatte og er etablert med kontor og lager på Strong Industriområde. Vi har en sunn økonomi der alle aksjer eies av ansatte.

kontorbyggForretningsideen til Strong Elektro AS er å være den ledende elektroinstallatøren innenfor el-installasjon på Jæren. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. Strong Elektro AS anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet. Vi satser på lokal rekruttering og å bidrar med arbeidsplasser i kommunen, og har derfor alltid flere lærlinger i bedriften.

Bedriften besitter god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor sterkstrøm og svakstrømsområdet. Flere av de ansatte er/har spesialisert seg på forskjellige typer el-installasjoner.

Austad Elektro AS holder til på besøksadressen Strandgata 18, 3750 Drangedal. Foretaket ble startet i 2011-05-30 og som et Aksjeselskap. Austad Elektro AS driver i bransjene "Elektrikere" og "Elektronikk". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Austad Elektro AS på telefon 476 50 777, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.austadelektro.no/

Besøksadresse Strandgata 18, 3750 Drangedal
Postadresse Strandgata 18, 3750 Drangedal
 
Epost
post@austadelektro.no
Telefon
(+47) 476 50 777
Mobiltelefon
(+47) 476 50 777

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies