IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aurskog Hud & Velvære J Dahlen

Velkommen Til Aurskog Hud & Velvære!
Vippe extension, hudpleie, massasje, produkter, negler, makeup, med mer.
Aurskog senter, Aurskog.

Vis i kart
489 51 480

Åpningstider ( i dag: Stengt )

Mandag
10:00-18:00
Tirsdag
10:00-19:00
Onsdag
10:00-18:00
Torsdag
10:00-19:00
Fredag
10:00-18:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
jorunn.dahlen@online.no aurskoghudogvelvære.no

Mer informasjon

Aurskog Hud & Velvære

Velkommen til oss
Du finner vår hudpleiesalong på Aurskog senter. Hit kan du komme for å nyte litt egenpleie i avslappende omgivelser. Kanskje du ønsker å gi bort en gave av skjønnhet og velvære til en som fortjener det? Kom innom oss for å kjøpe gavekort!
Våre ansatte har god erfaring i bransjen, og vi har fokus på kvalitet og service. Fornøyde kunder er den beste reklamen, og det er dette vi jobber for!

Vi utfører profesjonelle salongbehandlinger med kjemiske peelinger som behandler de vanligste bekymringsområdene innen hudpleie, og er utviklet for raske og synlige resultater uten biefekkt.


Hudpleie
Hårreduksjon
Epilering
Voksing
Massasje
Makeup
Negler
Microneedling
Vippeextension

CLINICCARE: er en høyteknologisk cosmeceutical serie som gir umiddelbare og synlige effekter. Globalt patenterte komplekser av Hyaluronsyre som er mange tusen ganger mindre enn vanlige molekyler og kan trenge dypt inn i huden for hydrering og foryngelse av huden innenfra. Spesielle formler gir fremragende resultater på grunn av unik kombinasjon av svært effektive aktive ingredienser.

DECLEOR PARIS: Kvalitetsserien Decléor skiller seg fra alle serier på markedet ved å bruke uvanlig høye konsentrasjoner aktive planteingredienser og aromatiske planteessenser. De unike planteessensene er i motsetning til de fleste ingredienser i stand til å trenge ned i huden og balansere i dybden. Dette er årsaken til at Decléor er kjent for å gi raske, synlige effekter på ulike hudtyper og hudproblemer.

ELIZABETH ARDEN PRO: dette er meget bra produkter som har kompetanse på innovativ cosmeceutical-teknologi. Kom innom salongen og kjenn på produktene hvor fantastiske de er.


Ta en tur innom oss, eller ring oss på telefonnummer 489 51 480 for mer informasjon, timebestilling, og en hyggelig prat!

Aurskog Hud & Velvære J Dahlen holder til på besøksadressen Aurskog Senter, 1930 Aurskog. Foretaket ble startet i 2006-11-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-11-28 og som et Enkeltpersonforetak. Aurskog Hud & Velvære J Dahlen driver i bransjen "Hudpleie". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Aurskog Hud & Velvære J Dahlen på telefon 489 51 480, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

aurskoghudogvelvære.no

Besøksadresse Aurskog Senter, 1930 Aurskog
Postadresse Mølleveien 18, 1940 Bjørkelangen
 
Epost
jorunn.dahlen@online.no
Telefon
(+47) 489 51 480
Mobiltelefon
(+47) 938 41 866

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies