IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aurdal Maskin & Transport AS

901 32 402
kh.onstad@n2u.no http://aurdalmaskin.no/

Mer informasjon

Aurdal Maskin & Transport AS utfører alt innen graving;tomter,grøfter og veier. Vi utfører også arbeid innen vann og avløpsanlegg. Dersom du ønsker det, leverer vi stein,pukk,grus,sand,jord,flis og bark – eller transporterer disse massene for deg.

Innen transport tilbyr vi også maskintransport og spesialtransport av brede/tunge kolli. Aurdal Maskin & Transport AS utfører boring og sprengning, og har alt utstyr innen dette. Vi disponerer 3 gravemaskiner(13-23 tonn), hvordan to med belte og en med hjul, har pigghammer, sorteringsskuffe og klyper til rivning av hus og lignende.

I tillegg har vi to lastebiler – en Volvo trekkvogn med maskinsvanetilhenger og en Mercedes.

Aurdal Maskin & Transport AS holder til på besøksadressen 2910 Aurdal. Foretaket ble startet i 2005-02-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-02-24 og som et Aksjeselskap. Aurdal Maskin & Transport AS driver i bransjen "Bygg- og anleggsentreprenører". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Aurdal Maskin & Transport AS på telefon 901 32 402, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://aurdalmaskin.no/

 
Epost
kh.onstad@n2u.no
Telefon
(+47) 901 32 402

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies