IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Audiocompaniet AS

Vis i kart
22 88 11 00
info@audiocompaniet.no http://www.audiocompaniet.no/

Mer informasjon

Om oss

Audiocompaniet startet sin virksomhet i 1984. Tre personer med bakgrunn i det danske firmaet Audioscan sin norske avdeling (som ble kjøpt av danske HiFi Klubben noen år senere og dannet grunnlag for det som nå er HiFi Klubben Norge) startet to selskaper det året, Datacompaniet og Audicompaniet. Datacompaniet ble skapt for å tjene penger på den begynnende interessen for dataspill som dukket opp med introduksjonen av små hjemmedatamaskiner på den tiden.

Audiocompaniet ble basert i begynnelsen på salg av produkter fra bl.a. det engelske merket IMF Loudspeakers, som vi overtok fra nettopp Audioscan. I tillegg ble en rekke britiske kvalitetsmerker innlemmet i en estetisk definert portefølje av stereokomponenter for musikkgjengivelse. Vi kan fra den aller første tiden nevne produsenter som Goldring, Sugden, Systemdek, Helius, Musical Fidelity, Audio Innovations. De første to årene ble driften utelukkende basert på salg via egen butikk, først i Osterhausgaten (Audioscan lå også i denne gaten), siden i Youngsgate.

Fra medio 1986 ble Audiocompaniet omgjort til engrosdrift, og flyttet senere til Storgaten i Oslo, hvor vi ble i to-tre år. Med et lite kontor, et lite demostrasjonsrom i 3. etasje, og et lite lager i kjelleren formidlet vi fine ting fra bl.a. disse produsentene: Audio Innovations, Audio Note, Sugden, Systemdek, Pink Triangle, Rogers, Snell Acoustics, Goldring, Apollo, Origin Live, Cambridge Audio, Discwasher.

I 1989 flyttet vi til nye lokaliteter i Møllergata 12-14. Vi fikk gode demofasiliteter som passet godt til vår grunnleggende ide om at utstyret i hovedsak appelerer til kundene via deres evne til å gjengi musikk, og at de må eksponeres for kunden i et godt oppsett for å vise dette. Denne adressen beholdt vi til og med 1997. Utstyret kom i denne perioden i hovedsak fra Copland, Klipsch, Sunfire, Apollo, Alpha Core, Audio Note, Castle Acoustics, Audio Innovations,

Julen 1997-98 flyttet Audiocompaniet til vår nåværende adresse på Aleksander Kiellands plass, med gode, nyoppussede fasiliteter. Et etterlengtet formålsbygget demorom, pluss display-utstilling, kontorer serviceverksted og lager.

De årene vi har holdt til i Darresgate har noen merker avgått, og noen har kommet til. Den nåværende porteføljen av merker består av: Audio Note, Origin Live, Klipsch, Martin Logan, Apollo, Sonorous, Alpha Core, Zon Audio, Copland.

Audiocompaniet består av Olav Flugsrud, Per Werner og Steinar Lund.

Audiocompaniet AS holder til på besøksadressen Brynsveien 1, 0667 Oslo. Foretaket ble startet i 1994-01-03 og registrert i brønnøysund-registrene 1994-03-01 og som et Aksjeselskap. Audiocompaniet AS driver i bransjen "Øvrig engroshandel". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Audiocompaniet AS på telefon 22 88 11 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.audiocompaniet.no/

Besøksadresse Brynsveien 1, 0667 Oslo
Postadresse Brynsveien 1, 0667 Oslo
 
Epost
info@audiocompaniet.no
Telefon
(+47) 22 88 11 00
Telefaks
(+47) 22 11 68 71

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies