IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aud´s Perler

Smykker er jo et naturlig produkt som resultat av å kjøpe inn masse perler.

Vis i kart
918 25 056
www.audsperler.no

Mer informasjon

Etter flere år med en stor appetitt for perler, og et hardt kjørt kredittkort kom eg fram til en konklusjon. Alle som sa at eg kunne åpne butikk hadde rett.

Så en dag i august 2008 så sa eg bare: Eg gjør det. Siden det har det vært mye arbeid med alt som skal til for å starte business. Eg trenger butikk, hjemmeside, registrering i Brønnøysund, for ikke å snakke om massevis av varer.

Sortere alt fra eget lager som skal selges, og sette priser, ta bilder og få alt på plass i butikken. Eg har en drøm nemmeligen om hva slags butikk eg skal ha. Den skal ha mye å velge i. Det skal være noe for enhver smak. Og prisene skal være rimelige.

Alt for ofte har eg sett varer som er grundig overpriset. Nå driver mange også butikk, og det er ikke billig, så eg dømmer ikke noen for prisene dem tar, lell om dem av og til går grundig over streken. Siden eg har kun butikk på nett, og bruker lite plass til lager, så treng eg ikke så stor fortjeneste på det eg selger. Men ofte vil man finne varer som har samme pris hos meg, og til og med er dyrere. Det er en jungel å handle inn i der ute, og eg beregner prisene utifra en fast minimum prosentsats. Andre har kanskje funnet samme til en langt lavere pris. Og til tross for at eg personlig handler i butikken. Linken er oppe på toppen av siden her. God fornøyelse.mye på nett, så er en tur til de lokale perlebutikkene noe eg liker veldig godt. Ender alltid opp med å kjøpe en god porsjon, for det er tross alt ikke noe som slår det å kunne ta og se på perlene før man bestemmer seg for å kjøpe dem. Men her står eg og prater i vei om meg selv, mens dere står og tripper etter å komme dere inn.

Kontaktinformasjon

www.audsperler.no

Besøksadresse Bokfinkvegen 16, 2032 Maura
Postadresse Bokfinkvegen 16, 2032 Maura
 
Telefon
(+47) 918 25 056

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies