IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Auctor Bergen AS

Vis i kart
56 14 79 00
thorhaar@online.no auctor.bergen.no

Mer informasjon

Norske Båtskoler har som målsetting å arbeide for en samordning av medlemmenes opplæring av bukere av norske kystfarvann, ivareta medlemmenes fellesinteresse ovenfor offentligmyndighet, sikre gode konkuranseforhold og drive aktiv informasjon om gjeldene regelverk innenfor båtskolenes fagområdet.

Norske Båtskoler skal være et bransjeforbund for båtskoler i Norge som skal drive med båtføreropplæring for eiere og brukere av fritids- og mindre yrkesfartøy.

Båtskolene skal fremme holdninger og ansvarsfølelse hos fritids og yrkesbåtbrukere. Dette vil la seg gjøre gjennom en forening som stiller høye krav til undervisningsmidler, lokaler, båter og instruktører. Opplæringsbåtene er godkjente av skipskontrollen slik at en ivaretar elevens sikkerhet under den praktiske opplæringen ombord i båt. Elevene er forsikret i undervisningstiden. Instruktørene har gjennom seminar og instruktørkurs høynet sine faglige og pedagogiske kunnskaper nettopp på undervisning for denne målgruppen. Norske Båtskoler har inngått mange gunstige avtaler med andre organisasjoner og bedrifter som kommer medlemsskolene til gode. Skolene får bl. a. rabatter på maritim litteratur, materimt materiell og sjøkart.

Auctor Bergen AS holder til på besøksadressen Sjødalsvegen 24, 5305 Florvåg. Foretaket ble startet i 1987-11-16 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-11-20 og som et Aksjeselskap. Auctor Bergen AS driver i bransjene "Messearrangører - Konsulenter" og "Messer og kongressentre". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Auctor Bergen AS på telefon 56 14 79 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

auctor.bergen.no

Besøksadresse Sjødalsvegen 24, 5305 Florvåg
Postadresse Sjødalsvegen 24, 5305 Florvåg
 
Epost
thorhaar@online.no
Telefon
(+47) 56 14 79 00
Mobiltelefon
(+47) 900 42 220
Telefaks
(+47) 56 15 20 65

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies