IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Atlanterhavsveien Sjøstuer AS

Velkommen til Atlanterhavsveien Sjøstuer

Vis i kart
988 56 628

Åpningstider ( i dag: Hele Døgnet )

Mandag
Hele Døgnet
Tirsdag
Hele Døgnet
Onsdag
Hele Døgnet
Torsdag
Hele Døgnet
Fredag
Hele Døgnet
Lørdag
Hele Døgnet
Søndag
Hele Døgnet
post@atlanterhavsveien.org www.atlanterhavsveien.org

Mer informasjon

Midt i sentrum av ramsalte opplevelser!

Atlanterhavsveien Sjøstuer ligger midt i sentrum av masse ramsalte opplevelser. Hytteprosjektet er nå under bygging og er ferdig høsten 2006. Vi kan ønske velkommen i et til et nytt feriested med høy standard.

Hvorfor velge Atlanterhavsveien Sjøstuer? Vi tilbyr nye hytter med særpreg, med nær beliggenhet til sjø og strand. Til hyttene tilhører nye og sikre motorbåter. I umiddelbar nærhet finner du åpent hav og fjorder med mengder av gode fiskeplasser. Atlanterhavsveien er vår nærmeste nabo. Å ta en sykkeltur eller gå en tur ut til de ytterste holmer må bare oppleves.

Umiddelbar nærhet til spisested, butikk, post, bank og bensinstasjon. For den som ønsker å gå en tur i fjellet, finnes flere muligheter. Fjell på vel 1.000 meters høyde her ute ved kysten gjør at du kan oppleve en fantastisk panoramautsikt.

Som vertskap vil vi gjøre vårt ytterste for at dere skal trives.

Atlanterhavsveien Sjøstuer AS holder til på besøksadressen Kårvåg, 6530 Averøy. Foretaket ble startet i 2005-04-28 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-05-21 og som et Aksjeselskap. Atlanterhavsveien Sjøstuer AS driver i bransjen "Øvrig overnatting". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Atlanterhavsveien Sjøstuer AS på telefon 988 56 628, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.atlanterhavsveien.org

Besøksadresse Kårvåg, 6530 Averøy
Postadresse Kårvåg, 6530 Averøy
 
Epost
post@atlanterhavsveien.org
Telefon
(+47) 988 56 628

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies