IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aspehaug Advokat

Vis i kart
70 13 45 45
aspehaug@gjortz.no www.gjortz.no

Mer informasjon

Kontorfellesskapet Advokatene Gjørtz & Co bistår bedrifter, private og det offentlige innenfor de fleste rettsområder. Vårt kontor består av advokater med lang erfaring og høy kompetanse.

Advokatene Gjørtz & Co er en aktiv støttespiller for det pulserende lokale næringsliv på Nordvestlandet. Vi ønsker å være gode rådgivere i startfasen av etableringer og prosesser, men bistår også når tvister allerede er oppstått. Vi er forliks- og løsningsorienterte, med fokus på å løse og avslutte tvister på et så tidlig stadium som mulig, uten bruk av kostbare tvisteløsningsmekanismer. Dette innebærer også at vi er innstilt på å ta ansvar i utfordrende situasjoner for våre klienter, ikke bare gi råd. Vi deltar som ansvarlige styremedlemmer innenfor en rekke selskaper i ulike bransjer.

Advokatene Gjørtz & Co er også opptatt av å utvikle samspillet mellom offentlig forvaltning og privat entreprenørskap og initiativ. Sunnmørshallen og Color Line Stadion er gode eksempler på dette.

Vi tar også sosialt ansvar, særlig innenfor idrett og kultur. Dette gjelder både på frivillig basis og som betalte oppdrag.

Som allmennpraktikere er vi sterkt engasjert på privatmarkedet, og bistår privatpersoner med spørsmål knyttet til de fleste rettsområder.

Aspehaug Advokat holder til på besøksadressen Kipervikgata 5, 6003 Ålesund. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2001-01-27 og som et Enkeltpersonforetak. Aspehaug Advokat driver i bransjen "Advokater og jurister". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Aspehaug Advokat på telefon 70 13 45 45, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gjortz.no

Besøksadresse Kipervikgata 5, 6003 Ålesund
Postadresse Postboks 837, 6001 Ålesund
 
Epost
aspehaug@gjortz.no
Telefon
(+47) 70 13 45 45
Telefaks
(+47) 70 13 45 46

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies