IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Artofastrology

Vis i kart
37 09 82 92
webmaster@artofatroloqv.no http://www.artofastrology.no/

Mer informasjon

Jeg jobber først og fremst utifra et psykologisk perspektiv. Det innebærer at jeg bruker astrologien som et redskap til å stimulere dine personlige prosesser og utvikling. Jeg ønsker å bevisstgjøre mennesker på seg selv, sin identitet og sine muligheter. Hvis det viser seg at du ikke utnytter dine potensialer eller overser grunnleggende behov, gir jeg konkrete råd om hva som bør vektlegges mer i livet ditt for å komme i bedre balanse med deg selv. Det viser seg også at mange har sider ved seg selv som de ikke bruker eller bruker på en lite konstruktiv måte. Disse ulevde områdene kan ofte være årsaken til at vi blir deprimerte, slitne eller føler at livet ikke har noen mening. Når du tør ta frem alle sidene ved deg selv og være den du egentlig er innerst inne, får du tilgang til svært mye styrke, energi og livsglede.

Artofastrology holder til på besøksadressen Håveheia 7, 4838 Arendal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-05-18 og som et Enkeltpersonforetak. Artofastrology driver i bransjen "Tjenesteyting i privathusholdninger". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Artofastrology på telefon 37 09 82 92, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.artofastrology.no/

Besøksadresse Håveheia 7, 4838 Arendal
Postadresse Håveheia 7, 4838 Arendal
 
Epost
webmaster@artofatroloqv.no
Telefon
(+47) 37 09 82 92

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies