Kokt & Klar – middagstilbehør på få minutter
Her får du informasjon om produktene og middagstips. Med Kokt & Klar kan du ha godt og smakfullt tilbehør klart på mellom 4 og 7 minutter! Kokt & Klar smaker som hjemmelaget, har like mye vitaminer og er uten kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi selger til både storkjøkken og dagligvarehandelen, og du finner produktene i de fleste dagligvarebutikkene i Nord-Norge.
Om oss
”Kokt og Klar” middagsprodukter produseres av bedriften Art Nor med 20 ansatte. Bedriften holder til på Silsand, Senja i Nord-Norge (11.000 innbyggere). Art Nor ble etablert i 1995 med 4 ansatte, og har siden da vokst jevnt og trutt til å bli en hjørnestensbedrift i lokalsamfunnet. Bedriften er samlokalisert med Tromspotet (vasking og pakking av nordnorske poteter).
Hos Art Nor har vi satset på sous-vide konserveringsteknologi som gir produktene en høy kvalitet (smak, aroma og næringsinnhold) i kombinasjon med god holdbarhet. Dette gjør produktene godt tilpasset både for dagligvarehandelen og storkjøkkenmarkedet.
Art Nor har et sterkt fokus på Nord-Norge, og bruker mest mulig nordnorske råvarer i produksjonen. Derfor ønsker også Art Nor å bidra til å øke produksjonen av poteter og kålrot i landsdelen.
I de første årene etter etableringen produserte bedriften i all vesentlighet varer for storkjøkken – og de fleste serveringssteder nord for polarsirkelen har i dag Kokt & Klar produkter på menyen. I 1998 ble Kokt & Klar fløtepoteter lansert i dagligvarehandelen og etter en tid kom også kålrotstappe, matpotet og bacalao, ertestuing og krydderpotet. I dag finner du Kokt & Klar fløtepoteter i nesten alle dagligvarebutikker i våre tre nordligste fylker, ofte plassert i kjøledisken ved siden av kjøttvarer. Spør betjeningen om du ikke finner produktet.
TIl storkjøkkenmarkedet er flere produkter tilgjengelig på landsbasis, gjennom Nortura og enkelte Bama-avdelinger. For storkjøkkenmarkedet i Nord-Norge er alle våre produkter tilgjengelig gjennom Olav Aakre, den lokale Bama-avdelingen.