IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Arnesen Regnskap AS
Vis i kart
73 98 53 00
post@arnesenregnskap.no www.arnesenregnskap.no

Mer informasjon

Hvem er vi: Arnesen Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap som eies og drives av Bjørn Arnesen, bedriftsøkonom BI og autorisert regnskapsfører.

Selskapet ble stiftet i 1992, og har i årenes løp etablert samarbeid med et vidt spekter av kunder innen ulike bransjer. Vår kundemasse er i stor grad preget av stabilitet, noe vi i all beskjedenhet tolker som en anerkjennelse av det arbeidet vi utfører. Vi holder til på Leangen i Trondheim. (i nærheten av KBS kjøpesenter) Besøksadressen er: Ranheimsveien 7A, 7044 Trondheim.

Firmaet har tre ansatte, hvorav to er autoriserte regnskapsførere. Vi har alle tre lang erfaring innen regnskapsfaget og legger stor vekt på til enhver tid å være oppdatert innen regnskaps- og skatteområdet.

Hvorfor oss: Vi ønsker å være en lydhør og konstruktiv samarbeidspartner for våre kunder. Vi arbeider effektivt, og legger vekt på god kommunikasjon og fleksibilitet. Kvalitet og tillit er andre begreper som står sentralt for oss i vårt arbeid. Både små og større oppdrag er av interesse for oss.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale eller for å få mer informasjon.

Arnesen Regnskap AS

holder til på besøksadressen Ingvald Ystgaards veg 15, 7047 Trondheim. Foretaket ble startet i 1992-12-20 og registrert i brønnøysund-registrene 1993-01-13 og som et Aksjeselskap. Arnesen Regnskap AS driver i bransjen "Regnskap og bokføring". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Arnesen Regnskap AS på telefon 73 98 53 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.arnesenregnskap.no

Besøksadresse Ingvald Ystgaards veg 15, 7047 Trondheim
Postadresse Ingvald Ystgaards veg 15, 7047 Trondheim
 
Epost
post@arnesenregnskap.no
Telefon
(+47) 73 98 53 00
Telefaks
(+47) 73 98 53 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies