IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Arnes Bilservice AS

Vis i kart
70 19 45 25
post@arnesbilservice.no www.arnesbilservice.no

Mer informasjon

Tjenester

Arnes Bilservice leverer en rekke tjenester innen oppretting og lakkering, både for personbiler og lastebiler, for private og for næringslivet. Vi kan også ta på oss spesialoppdrag dersom det skulle være behov for det. Vi har et godt utstyrt verkstedslokale for mange forskjellige typer reparasjoner, og lakkeringen blir utført i en moderne lakkboks som tørker lakken på under en time. Vi driver også med salg av nyere bruktbiler, og alle våre biler blir solgt med 3 måneders garanti.

Personbiler

Oppretting og lakkering av personbiler utgjør hovedtyngden av de tjenestene som vi leverer. Dette omfatter alt fra oppretting og lakkering av små bulker til større oppdrag der vi kan gjenoppbygge en svært skadet bil slik at den blir like god som ny. Vi benytter oss av et bredt spekter av underleverandører for kjøp av både bildeler og andre tjenester. Vårt verkstedslokale er godt utstyrt, og lakkeringen utføres i vår CMC sprøytekabin (samme type som vist på bildet til høyre).

Lastebiler

Vi kan også ta på oss en del mindre oppretting- og lakkeringsoppdrag for både små og store lastebiler, så det er bare å stikke innom for et godt tilbud.

Arnes Bilservice AS holder til på besøksadressen Veibust, 6037 Eidsnes. Foretaket ble startet i 2000-08-15 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-11-22 og som et Aksjeselskap. Arnes Bilservice AS driver i bransjene "Billakkering og biloppretting", "Bilverksteder" og "Eiendom - Utleie". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Arnes Bilservice AS på telefon 70 19 45 25, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.arnesbilservice.no

Besøksadresse Veibust, 6037 Eidsnes
Postadresse Veibust, 6037 Eidsnes
 
Epost
post@arnesbilservice.no
Telefon
(+47) 70 19 45 25
Telefaks
(+47) 70 19 45 26

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies