IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Arne A Høiland Psykolog

Motto: Tilsynelatende svakhet sees på som ressurs. Jeg er trolig verdens eneste psykolog med albinisme. Sørger for pågående faglig utvikling. Tar utfordringer når de kommer - griper sjanser som byr seg. Prøver ikke å gape for høyt på tross av oppvekst i Bergen. Humor er viktig. Det går an å feile.

Vis i kart
33 38 52 77
arne.hoi@online.no

Mer informasjon

Om PSYKOLOG ARNE HØILAND:

Arne Høiland: 90769155

Hovedarbeidsområde: Psykoterapi med barn, ungdom, voksne og familier.

Hva er psykoterapi? Det er mange forestillinger og myter om hva dette egentlig er. For meg er det viktig å få frem at psykoterapi er en samtale mellom to personer. Målet for den som kommer til behandling, er å få en større forståelse av seg selv og livet sitt. Hvilke tanker og følelser er det som styrer og hemmer en i dagliglivet? Det er i dagliglivet livet leves. Dagliglivets hendelser blir samtaletema. Livet i seg selv er en påkjenning og setter sine spor. Gjennom samtaler får man et fugleperspektiv på seg selv med nye tanker for å forstå sin egen utvikling. Det er som om fortiden kaster skygger inn i nåtiden. Det kan også være slik at forventninger om fremtiden også kaster skygger inn i nåtiden. I en slik prosess er det også viktig å få tak i sin egen styrke, bli seg den bevisst og nyttiggjøre seg styrken sin.

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) Dette er en effektiv metode for behandling av posttraumatiske stresstilstander og andre problemer på det psykiske plan. EMDR-teknikken er forholdsvis ny i Norge, men kan vise til svært gode resultater i behandlingen av PTSD på verdensbasis.

Velkommen til oss!

Arne A Høiland Psykolog holder til på besøksadressen Årøyveien 36 B, 3135 Torød. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-05-03 og som et Enkeltpersonforetak. Arne A Høiland Psykolog driver i bransjen "Psykologer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Arne A Høiland Psykolog på telefon 33 38 52 77 og ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Årøyveien 36 B, 3135 Torød
Postadresse Årøyveien 36 B, 3135 Torød
 
Epost
arne.hoi@online.no
Telefon
(+47) 33 38 52 77
Mobiltelefon
(+47) 907 69 155

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies