IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Arkitema Architects AS

Eliassen og Lambertz-Nilssen Arkitekter AS driver en stor og variert arkitektpraksis.

Vis i kart
22 99 44 50
info-norge@arkitema.com https://arkitema.com/no

Mer informasjon

Arkitema Architects har som mål å tegne og oppføre bygg som gir best mulig arkitektoniske rammer for byggets formål. Vi har jobbet med arkitektur helt siden vår første tegnestue ble startet 1969, og opp gjennom årene har vi opparbeidet oss solid erfaring og ekspertise innenfor arkitektfaget. Vi lever oss inn i omgivelsene, tar høyde for lokalsamfunnets behov og er opptatt av alltid å ha en god dialog med både byggherre, brukere og samarbeidspartnere. På den måten blir vårt arkitektoniske uttrykk summen av oppdragets mange ulike interessenter, og i prosessen sikrer vi at sluttresultatet blir både gjennomførbart, bærekraftig og estetisk tiltalende. Vi kaller det People in Architecture.

Vi jobber med alle avskygninger av arkitekturfaget – fra innredning via bygningsarkitektur til byplanlegging – men vi har spesialisert oss på fem fagområder: Bolig, næring, helse, læring og urban design. Disse fem fagområdene utgjør sammen grunnlaget for den moderne, skandinaviske byen.

Arkitema Architects ble grunnlagt i Aarhus i 1969. I dag er tegnestuen en av Skandinavias største arkitektvirksomheter, med 12 danske partnere, én svensk partner, to norske partnere og 500 medarbeidere fordelt på kontorene i København, Århus, Oslo, Stockholm og Malmø.

Kontaktinformasjon

https://arkitema.com/no

Besøksadresse Hammersborg Torg 3, 0179 Oslo
Postadresse Hammersborg Torg 3, 0179 Oslo
 
Epost
info-norge@arkitema.com
Telefon
(+47) 22 99 44 50
Telefaks
(+47) 22 99 44 99

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies