IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Arild Enger Maling og Vedlikehold

Din lokale maler med over 30 års erfaring!

Vis i kart
911 91 986
tilarildenger@gmail.com www.arildenger.no

Mer informasjon

Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både timearbeid og store og små prosjekter. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av tjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner innen malertjenester, for private og bedrifter.

Med bred kompetanse og kostnadseffektive rammebetingelser, er Arild Enger AS en sentral aktør i markedet. Vi er en virksomhet med kapasitet til å utføre både små og store prosjekter, og ønsker å formidle et godt og variert tilbud av tjenester. I et konkurransedyktig marked, er vår fremste målsetting å utføre ulike typer arbeid med god kvalitet og fornuftig pris.

Arild Enger Maling og Vedlikehold holder til på besøksadressen Wilh Wilhelmsens vei 16C, 3112 Tønsberg. Foretaket ble startet i 2014-01-30 og som et Enkeltpersonforetak. Arild Enger Maling og Vedlikehold driver i bransjene "Malertjenester" og "Snekkere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Arild Enger Maling og Vedlikehold på telefon 911 91 986, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.arildenger.no

Besøksadresse Wilh Wilhelmsens vei 16C, 3112 Tønsberg
Postadresse Wilh Wilhelmsens vei 16C, 3112 Tønsberg
 
Epost
tilarildenger@gmail.com
Telefon
(+47) 911 91 986

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies