IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Argus Miljø AS

Vis i kart
75 58 18 40
argus@argusmiljo.no www.argusmiljo.no

Mer informasjon

Argus Miljø AS er et biologisk rådgivningsfirma som utfører de fleste typer miljøundersøkelser. Argus Miljø AS ble stiftet i april 2000 og har siden starten utført en stor mengde oppdrag. Firmaet har lokaler i Nordland Marine Utviklingssenter i Bodø, et spennende fagmiljø som vi deler med bl.a. forskere fra biologisk forskningsgruppe ved Høgskolen i Bodø.

Våre oppdragsgivere har vært og er hovedsakelig oppdrettsnæringen, fylker, kommuner, kraftselskaper, entreprenørfirmaer og andre forskningsinstitusjoner. Hovedtyngden av oppdrag utføres i de tre nordligste fylkene, men vi har også arbeidet internasjonalt med jobber både i Russland og Spania.

Argus Miljø AS holder til på besøksadressen Nordland Marine Utviklingssenter, 8020 Bodø. Foretaket ble startet i 2000-04-11 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-05-02 og som et Aksjeselskap. Argus Miljø AS driver i bransjene "Forebyggende helsetjeneste" og "Miljøvern og naturforvaltning - Konsulenter". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Argus Miljø AS på telefon 75 58 18 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.argusmiljo.no

Besøksadresse Nordland Marine Utviklingssenter, 8020 Bodø
Postadresse Nordland Marine Utviklingssenter, 8020 Bodø
 
Epost
argus@argusmiljo.no
Telefon
(+47) 75 58 18 40

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies