IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Arendal Tak Og Vedlikehold

Vi tilbyr produkter og tjenester innen taktekking og snekkertjenester + uforpliktende befaring!

Vis i kart
911 34 589
einar@hegelstad.no www.arendaltak.no

Mer informasjon

Vi tilbyr et stort utvalg av produkter og tjenester innen taktekking og snekkertjenester, og vi er sikker på at du vil bli fornøyde med vårt samarbeid. Vårt firma har lang erfaring innen legging og vedlikehold av gamle og nye tak, og fra vanlig vedlikehold av ulike deler av bygningmasse og bolighus Vi påtar oss oppgaver hvor kvalitet og tempo er viktige faktorer. Lang erfaring fra et bredt håndverksfelt er kundens garanti og sikkerhet.

Vi gir gratis uforpliktende befaring og tilbud. Trygge arbeidkontrakter settes opp slik at kunden skal føle trygghet. Og vite hva som skal gjøres og hva det koster. Slik at ingen uforutsatte kostnader dukker opp i etterkant.

Arendal Tak Og Vedlikehold holder til på besøksadressen Løddesøl, 4821 Rykene. Foretaket ble startet i 2011-08-27 og som et Norskregistrert utenlandsk foretak. Arendal Tak Og Vedlikehold driver i bransjene "Bygg og Anlegg" og "Takarbeid". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Arendal Tak Og Vedlikehold på telefon 911 34 589, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.arendaltak.no

Besøksadresse Løddesøl, 4821 Rykene
Postadresse Løddesøl, 4821 Rykene
 
Epost
einar@hegelstad.no
Telefon
(+47) 911 34 589

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies