IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Arendal Dyrepensjonat!

Vis i kart
37 03 69 05
arendaldyrepensjonat.no arendaldyrepensjonat.no

Mer informasjon

Arendal Dyrepensjonat ligger sentralt, men også landlig til i naturskjønne omgivelser ved Arendal. Her er det plass til både hunder, katter og andre smådyr. Vi er vant med mange forskjellige raser og størrelser. Alle dyr som er i pensjon hos oss blir tatt godt vare på og vi legger vekt på å ha et trygt og rolig miljø så dyrene trives best mulig hos oss. Eier Heidi Holm overtok pensjonatet i 2005 og bor i huset rett ved siden av.

Arendal Dyrepensjonat er et offentlig godkjent dyrepensjonat.

Her er noe av det vi kan tilby deg som hunde- eller katteeier. Vi har også mulighet for å passe andre smådyr (kaniner, marsvin o.l.)

  • Pensjonatet ligger ved Songe, et par km øst for Arendal sentrum. Stedet heter Fossbekk og ligger trygt og landlig til inne i skogen.
  • Alle burene har en egen luke i veggen ut til egen luftegård. Inne er det varmekabler i gulvene og ute er det tak over gården slik at hunden/katten kan gå fritt ute og inne på dagtid. Lukene blir lukket om kvelden.
  • Alle bur og gårder vaskes grundig minst en gang hver dag. Vann og matskåler skiftes minst en gang daglig.

Hund Les mer...

Her er noe av det vi kan tilby deg som hundeeier: Egen gård med tilhørende utegård. Gårdene er utstyrt med luke i veggen slik at hundene har fri tilgang til å komme seg ut og inn. Lukene blir lukket om natten. Det er tak over alle utegårdene og tette vegger mellom alle gårdene. Det er varmekabler i gulvene. Vi legger stor vekt på renhold og hygene. Alle gårdene ute/inne blir vasket hver dag. Alle vann- og matskåler blir skiftet minst en gang daglig. Innegårdene blir utstyrt med rene tepper slik at hunden får et behagelig sted å ligge på. Det er også mulighet for å ta med eget. Vi har daglige turer med hundene utenfor kennelområdet. Da går vi på idylliske stier inne i skogen, langs bekker og over små broer. På turen går vi også innom et lite vann slik at hundene har mulighet for å ta seg et bad. Vi har også en stor løpegård der hunder som trives i lag får mulighet til å løpe fritt og leke sammen. Vi fòrer med Royal Canin. Om ønskelig kan hunden ha med eget fòr.

Ting du må ta med til hunden: Vaksinasjonskort (gyldig vaksine innen de to siste år) Et godt halsbånd som sitter trygt på. Evt. eget teppe og/eller eget fòr.

Vi setter pris på om du holder hunden I bånd når du kommer.

(Prisliste står på egen side.)

Katt

Her er noe av det vi kan tilby deg som katteeier: Kattepensjonatene ligger adskilt fra hundene i egne bygg. Egen gård med tilhørende utegård. Det er katteluker mellom inne og ute slik at kattene har mulighet til å komme seg ut og inn. Det er hyller på veggene som kattene kan ligge på. Det er klorebrett på veggene.Burene er utstyrt med tepper, ryer, leker, vann-og matskåler. Det er tak over utegårdene og tette vegger mellom alle gårdene. Egne dokasser med tilhørende dospade for hver gård. Vi legger vekt på renhold og hygiene. Dokassene blir renset hver dag. Rene vannskåler hver dag. Kattene får godt med kos og stell. Vi fòrer med Royal Canin. Det er også mulighet for å ta med eget fòr.

Ting du må ta med til katten: Vaksinasjonskort (gyldig vaksine innen de to siste år) Evt. egne tepper/ kurver og/eller eget fòr.

(Prisliste står på egen side)

VIKTIG! For besøk utenom åpningstidene må dette avtales på forhånd.!

Kontaktinformasjon

arendaldyrepensjonat.no

Besøksadresse Fossbekk 12, 4842 Arendal
Postadresse Fossbekk 12, 4842 Arendal
 
Epost
arendaldyrepensjonat.no
Telefon
(+47) 37 03 69 05
Mobiltelefon
(+47) 994 22 997
Telefaks
(+47) 37 03 69 05

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies