IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Arctic Adventure Tours

Vil du la deg forføre av spennende opplevelser i vill natur?

Vis i kart
456 35 288
per-thore@arcticadventuretours.no www.arcticadventuretours.no

Mer informasjon

 Vi lot oss forføre for mange år siden - og ble så bitt av basillen at vi gjorde vår lidenskap til levebrød. Det er den korte historien bak Arctic Adventure Tours, et lite familiedrevet foretak som er lokalisert rett utenfor Tromsø i idylliske omgivelser. Vi har bred erfaring med guidede ekspedisjoner og brukes blant annet av Across The Divide i England. Vi har knyttet til oss erfarne guider som hele tiden setter kundens sikkerhet og opplevelser i fokus. Enten du er en urban sjel som vil prøve noe nytt eller du er en erfaren turentusiast; vi skreddersyr turen slik at du får en opplevelse du aldri vil glemme.

Arctic Adventure Tours holder til på besøksadressen Straumsvegen 993, 9100 Kvaløysletta. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-03-25 og som et Enkeltpersonforetak. Arctic Adventure Tours driver i bransjene "Aktivitets arrangementer", "Eventarrangører" og "Friluftsliv". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Arctic Adventure Tours på telefon 456 35 288, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.arcticadventuretours.no

Besøksadresse Straumsvegen 993, 9100 Kvaløysletta
Postadresse Straumsvegen 993, 9105 Kvaløya
 
Epost
per-thore@arcticadventuretours.no
Telefon
(+47) 456 35 288
Mobiltelefon
(+47) 906 09 606

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies