IO.NO

Fullversjon Nytt søk

AQUA ADVICE

Målet er å jobbe med det kunden har av resurser, men etter hvert som fornying må til velges det en teknologi som øker presisjon i produksjon av laks

Vis i kart
414 08 683

Åpningstider ( i dag: 7:00-19:00 )

Mandag
7:00-19:00
Tirsdag
7:00-19:00
Onsdag
7:00-19:00
Torsdag
7:00-19:00
Fredag
7:00-19:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
torleifner@gmail.com http://aquaadvice.no/

Mer informasjon

Vi er et selskap med hovedbase i Trondheim som strekker seg ut i hele Norge. Vi hjelper deg med din bedrift. Aqua Advice utfører bedriftsrådgivning innen havbruk. Vi bygger våre metoder på lang erfaring fra faget. Vi har vært sentral i utvikling av teknologi, noe er i bruk og mye er mer fremtidsrettet. Målet er å jobbe med det kunden har av resurser, men etter hvert som fornying må til velges det en teknologi som øker presisjon i produksjon og kvalitet sikrer en hver prosess i produksjons syklusen av laks og ørret. Drifts optimalisering og forebyggende tiltak ikke medikamentell behandling og løsninger og metoder som gir laksen sitt rettferdige renomme!

Bedriftsrådgivning

Team building: Etter mange år med erfaring med oppdrett har jeg lært at det er utrolig viktig at hver enkelt ansatt jobber med stor presisjon. Det er derfor viktig å kunne finne metoder for å redusere stress via enkle teknikker for å ta vare på egen og andres sikkerhet. Dette kan også gi bedre resultater på bunnlinja da hver enkelt ansatt på merd-kanten forvalter enorme verdier og har teknisk sett utrolig stort ansvar. Derfor er det viktig å finne metoder på å kvalitet-sikre at hver ansatt har mulighet til å holde indre ro i hverdagen. En metode for å optimalisere hvile og fokus på innhold i arbeidsoppgavene er å benytte Meditasjon og Mindfullness. Meditasjon i grupper og hvordan dette kan ta ned stressnivået i tøffe perioder med mye arbeidsmengde er et eget fagfelt der Aqua Advice har bestemt å ta med eksterne aktører for å kjøre opplæring i hvordan dette kan gjøres. Hvorfor ta vare på seg selv, er etter hvert mer åpenbart. Aktivitet ved, oppstart og avslutting på samlinger og interne møter, dette er en peptalk til det du har inne i deg selv, og om hvordan kan dette materialisere seg ut i fingrene hver dag! Viktig personlig spørsmål er: «Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvor skal jeg? Og hvorfor?» Via dette opplegget kommer hver ansatt nærmere seg selv og vil kunne få ut det beste i seg selv! Innslaget blir kundetilpasset og det følger gode prinsipper fra det meditative fagfeltet. Astrologi, Vi tilbyr motivasjonskurs og samtaler med ansatte en til en. Et ledd i realiseringen av selskapets potensiale og optimal personlig utvikling i forhold til plan. Medarbeider samtalen er jo starten på noe nytt, dette er et kosteffektivt tiltak for mange bedrifter. Offentlig og privat!

Bedrifts strukturering Vi utfører bedrifts strukturering med hovedvekt på effektivisering og innovasjon til bedrifter i havbruksnæringen, dette vil si at vi hjelper bedriften med å få best utbytte av klyngeutvikling, bedriftsutvikling, prosjektutvikling, regional omstilling, prosessledelse, forretningsutvikling, koblinger til kompetansemiljøer og etablering. Mange av dagens anlegg og lokaliteter er i dag ikke bærekraftig på grunn av for store utfordringer. Det brukes mer tid og energi enn nødvendig på å bekjempe utfordringer som med et friskt øye kan endres. Ved en gjennomgang fra oss, ser vi på måter å drifte anlegget og bedriften best mulig økonomisk og kost effektivt. Ved å kombinere teknologi benyttet igjennom tiden med oppdrett i Norge og mange utland, skal vi forbedre nåværende situasjon og redusere kostnader litt etter litt i hvert case vi får muligheten til å bli en del av!

Kontaktinformasjon

http://aquaadvice.no/

Besøksadresse Haldor Flatens veg 18, 7081 Sjetnemarka
Postadresse Haldor Flatens veg 18, 7081 Sjetnemarka
 
Epost
torleifner@gmail.com
Telefon
(+47) 414 08 683
Mobiltelefon
(+47) 414 08 683

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies