IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Apropos AS

APROPOS AS - Velkommen til et annerledes bemanningsselskap

Vis i kart
64 92 84 70
post@apropos.as www.apropos.as

Mer informasjon

Velkommen til Apropos AS - Avd. Follo

Apropos ble etablert i 2000, mellom april 2002 og april 2008 ble Apropos drevet som et prosjekt. Vi ville se om det var mulig å drive et firma i Norge hvor individet er i fokus og redelig personalbehandling var første prioritet. Nå er vi fortsatt her og har vokst enormt… noe må vi har gjort riktig!

I Apropos setter vi vår ære i å være et ”Jegerkorps” i rekrutteringsbransjen. Lange eller korte oppdrag? Vi dekker det meste innen bemanning! Ring i dag og hør om vi kan hjelpe deg!

Vår renholdsavdeling er spesialisert mot industri, og vi er eksperter på gulv! Vi utfører daglig renhold, periodisk renhold, boning, voksing, oljing, rens, vinduspuss, byggrenhold, flyttevask etc.

Vi har egen skole og holder skreddersydde kurs for kunder og medarbeidere. Kursene spenner over et bredt omfang, alt fra coaching og motivasjon til flerkulturell forståelse og truckførerkurs. Ta kontakt med oss, og hør hva vi kan tilføre din bedrift!

Vi dekker i dag områdene Oslo, Follo, Østfold og Ringerike.

Apropos AS

holder til på besøksadressen Gneisveien 4, 1914 Ytre Enebakk. Foretaket ble startet i 2000-04-12 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-07-14 og som et Aksjeselskap. Apropos AS driver i bransjene "Konsulenttjenester", "Rekrutteringstjenester", "Rengjørings tjenester", "Renhold - Konsulenter", "Renholdstjenester" og "Utleie av arbeidskraft". Foretaket har 51 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Apropos AS på telefon 64 92 84 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.apropos.as

Besøksadresse Gneisveien 4, 1914 Ytre Enebakk
Postadresse Gneisveien 4, 1914 Ytre Enebakk
 
Epost
post@apropos.as
Telefon
(+47) 64 92 84 70
Telefaks
(+47) 64 92 82 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies